Blog Giftology
Cum sa-ti bei cafeaua in mod creativ - Cani originale

Cafeaua este o băutură de culoare neagră ce conține cafeină și care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate. Asta ar fi definiția oficială de pe Wikipedia, dacă interesează pe cineva? Cănd nu există un alt subiect de discuție, foarte mulți încep aceeași veche polemică, să bem sau nu cafea… și culmea este, că mai aduc și sfatul medicului în discuție, bineînțeles, pro sau contra. Fie că vrem sau nu, cafeaua este nu neapărat o băutură, este mai precis un mod de a trăi, de a te conecta la lumea înconjurătoare, un hobby și un prieten. Iar prietenii trebuiesc respectați, doar de asta îi avem. Soluția: cani originale!

Cafeaua este în general aceași, anume cea care ne place. Să fim mai preciși, ne place pentru acel moment din zi, căci unii mai pretențioși pot bea mai multe feluri de cafea într-o zi.

Să-ți bei cafeaua în mod creativ, nu înseamnă numai să schimbi culoarea zahărului sau laptele cu frișcă, înseamnă să bei în cani originale, căni ce te caracterizează sau sunt cele mai indicate pentru tine în acel moment și care crează cel mai bun confort cafelei tale.

Și la asta s-a gândit echipa de la Giftology. Ne-a pus la dispoziție o întreagă colecție de căni pentru cafea, colecție ce poate satisface cam toate gusturile de pe piață. Și asta pentru că am înțeles cu toți că o cafea, trebuie băută dintr-o cană prietenoasă, care să ne facă marea plăcere de a savura cafeaua.

Dacă suntem dintre cei ce vor să savureze cafeaua cu un biscuit sau doi, sau o pătrațică de ciocolată avem cănile cu buzunar:

  • Cana haioasă ”I Love Biscuits” – este ideală pentru cei ce iubesc biscuiții și obișnuiesc să-i savureze împreună cu cafeaua. Dacă te-ai săturat să te chinui mereu cu căratul atât al cafelei căt și al biscuiților, asta este soluția. Cana I Love Biscuits este dotată cu un suport pentru biscuți, care te ajută în momentele în care vrei să ai cu tine și ceva dulce la cafea.

Atenție: Nu este recomandată persoanelor care nu „biscuiesc”!!!

  • Cana Panda – este potrivită când vrei să savurezi o băutură fierbinte direct din brațele unui micuț ursuleț panda.

Este foarte ușor să te indrăgostești de acest drăgălaș ursuleț panda care îți îmbrățișază fără oprire cana de cafea. După ce că e o scumpete de ursuleț, mai aduce cu el și un buzunărel tocmai bun pentru un biscuit sau o pătrățică de ciocolată care să-ți întregească senzația de savoare a pauzei de relaxare. Rămâne să te preocupi doar cât de caldă îți ține ursulețul panda, cafeaua.

De foarte multe ori trebuie să transmitem mesaje celor din jur, mesaje ce ne vor poziționa față de cei din jur.

Mai ales la birou aceste mesaje sunt foarte importante, de cele mai multe ori ele afișând poziția noastră față de cei din jur. Dacă vom folosi cani originale cu acronime totul va fi mult mai ”cool”:

  • Cana cu acronim ”OMG!” – este o cană cu acronime din lumea internetului. ”OMG! ” este abrevierea pentru ”Oh My God!”.

Transformă pauza într-un moment deosebit folosind această cană cu abrevieri, modernă. Lasă acronimul să vorbească în locul tău, în timp ce sorbi liniștit din cafea.

  • Cana cu acronim „LMFAO!” – este din aceași gamă de cănă cu mesaje acronime din lumea internetului.

Este fiecare zi una din “acele zile”, când simți nevoia că ai vrea să spui ceva ce știi că nu ar trebui să spui? Nimic mai simplu atunci, lasă cănile cu acronime să vorbeasca în locul tău. Totul va fi bine și ”politically” corect.

  • Cana cu acronim „STFU!” –  face parte din aceași gamă de căni care transmit mesaje despre părerea ta generală despre lume și viață, parere care deși ai vrea să fie publică, nu vrei s-o transmiți direct, fiind un consumator de cafea foarte elegant, în sinea ta.

O altă categorie de căni cu mesaje este și cea care permite ca aceste mesaje să nu fie fixe, tu ca propietar putând schimba mesajul către exterior de câte ori vrei și încă foarte ușor:

  • Cana pentru mesaje –  este acea cană care include o tablă de scris și creta pentru a îți nota mesaje. Este cana care îți permite să-ți creezi propriul design sau să-ți notezi lucruri importante chiar pe cana cu care îți bei cafeaua în fiecare dimineață. Toate aceste lucruri importante ți le vei reaminti de fiecare dată când vei sorbi din cană. Să nu uiți să treci pe cană despre creta, pe care o poți totuși uita.

Cana este îmbrăcată într-o suprafață neagră, ca tabla de scris, pe care poți scrie cu creta. Creta este inclusă în pachet.

La mijlocul anilor 70, pentru a-și familiariza studenții cu obiectele 3D, sculptorul și profesorul de arhitectură ungur Ernő Rubik, a creat cubul magic, ce a la rândul său a creat o adevărată isterie pe tot mapamondul. De mai bine de 40 de ani cele șase fețe ale cubului creează dependență. De data aceasta ne putem trata cu cani originale pentru pasionații de jocuri:

  • Cana Cubul Rubik – este cana pentru un fan înrăit al cubului Rubik, care încearcă pe zi ce trece, să micșoreze timpul de rezolvare al acestuia. În pauză, relaxează-te și bea o cafea din cana cubul Rubik. Aceasta are forma și culoarea celebrului joc. Este cana care ajută orice fan cub Rubik să se relaxeze, bucurându-se de o cafea fierbinte înaintea unei noi încercări de rezolvare foarte rapidă a cubului. Spun că e o cană relaxantă pentru că pe cană, cubul este rezolvat.

Fotografia a fost și rămâne, poate, unul din cele mai răspândite hobby-uri de pe mapamond. Cu toate că este foarte des întâlnit, toți pasionații au simțământul de unicitate, și asta pentru că la aproape orice întâlnire a doi fani dotarea este diferită, nu sunt numai canon-iști sau nikon-iști, camerele diferă, dar mai ales diferă obiectivele. Al meu e mai gros, în timp ce al tău e mai lung:

  • Cana Obiectiv Foto –  este cana care de multe ori face diferența între fanii fotografiei și ceilalți, fiind în același timp și semn de recunoaștere. Este păcat să nu-ți savurezi cafeaua dintr-un obiectiv foto. Cana are forma la scară reală a unui obiectiv standard zoom EF 24-105 mm, lentila putând fi folosită ca suport atât pentru cană, cât și pentru desertul pe care îl savurezi alături de cafea.

Interiorul este din oțel inoxidabil, astfel încat băutura ta caldă este perfect protejată de mediul exterior, iar capacul cu margini din silicon sigilează perfect cana.

Pe internet toată lumea se uită în primul rând la poze și filme cu pisici, tragem concluzia că iubitorii de pisici sunt foarte mulți în jurul nostru și cu siguranță mai beau și cafea. Pentru ei avem cani originale:

  • Cana Pisică – este cana clasică pentru iubitorii de pisici, cană ce nu trebuie să lipsească din casa lor. Dacă îți bei cafeaua din cana Pisică cu siguranță te poti menține în formă …de pisică. Cana este transparentă și inscripționată cu năsucul și mustățile unei pisicuțe cu care vei semăna și tu cănd vei bea cafeaua.
  • Cana termosensibilă pisică –  este o altă cană potrivită iubitorilor de pisicuțe. Cana este decorată cu fața unei pisicuțe dragălașe, care mai are și două urechiușe drăgălașe. Atunci când este umplută cu un lichid fierbinde fața pisicuței se schimbă, devenind mai fericită, mai zâmbitoare.

Dacă nu vă numărați printre cei vizați mai sus nu intrați în panică. Magazinul Giftology este plin de cani originale. Cu siguranță veți căuta pe site și veți găsi ce vă trebuie.

Cu o cană de cafea merge o lectură bună, deci, dacă ești în căutare de idei de cadouri citește și 5 idei de cadouri inteligente pentru pasionati.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului