Blog Giftology

Cu ce cadouri de Paste mai surprindem anul acesta

Cu ce cadouri de Paste mai surprindem anul acesta

Ar fi destul de plictisitor dacă Iepurașul ar aduce doar ouă de ciocolată în dar. O jucărie în dimineața de Paște încălzește inima oricărui copil, indiferent la ce vârstă s-ar găsi.

Un cadou reușit este un cadou surprinzător, neașteptat, care să fie în trendurile de interes ale celor mici, dar care să dezvolte abilități dorite și așteptate de cei mari. Mai exact, să aibă și un caracter educațional, în același timp, care „să-i pună mintea la contribuție”.

Un cadou reușit de Paște este și acel cadou pentru cei mici, care îi face pe adulți să-și amintească de acea părticică a sufletului lor, în care au rămas veșnic copii.

paste cadouri inedite surprinzatoare kendame masinute telecomanda puzzle roboti set de constructie pill kit drone1. Kendama, jucăria de îndemânare, asemănătoare unui mâner de sabie, considerată de origine japoneză, care după anul 2000 a avut o răspândire explozivă atât în America cât și în Europa, fiind cadoul ideal de Paște, pentru orice kendamist, fie el bătrân sau în devenire. De Paște se împrospătează și kendama de peste iarnă ce va trebui să iasă acum la soare.

  • Kendamele Kaizen de la „Kendama USA” sunt o kendamă premium creată pentru un joc mai spectaculos. Forma kenului a fost îmbunătățită pentru un echilibrul de precizie, iar taperul tama a fost lărgit. Lungimea spikeului este mai scurtă, acest lucru permite ca sarado să se așeze în poziția ideală, fără să treacă peste punctul „fără întoarcere”. O găsiți în variante de lemn, fag, arțar, bambus, cireș sau de vopsea, silk matte, natural, lucioasă, uni sau cu model.
  • Kendama Tribute, o altă capodoperă de înaltă calitate, are kenul îmbunătățit și considerat de „Kendama USA”, cel mai rezistent ken facut vreodată de ei. Calitatea lemnului și proiectarea acestuia oferă mai multă rezistență și flexibilitate în timpul jocului. Modul de ansamblare diferit ușurează înlocuirea aței. Mânerul a fost teșit, spre a reduce frecarea și kenul e mai gros spre mijloc, pentru îmbunătățirea echilibrului și facilitarea unor trickuri.
  • Noile modele Kendama Play, unele din cele mai performante modele de la „Kendama Europe”, pot fi găsite într-o gamă coloristică foarte variată. Tama este vopsită în una sau mai multe culori, în varianta cu dungi, lucioasă, mată, naturală sau „lipicioasă”. Kenul, din fag sau bambus, a fost optimizat și certificat pentru competiții.
  • O mențiune specială trebuie făcută pentru campionul canadian de kendama Alex Smith, care a proiectat pill kendama, după ce s-a jucat o zi întreagă cu bucăți dintr-o kendama ruptă și a descoperit trickuri ce se pot efectua fără ken, mâner. Pill kendama are forma ovală, fiind împărțită în două, o jumătate are spikeul iar cealaltă gaura, remarcându-se prin simplitate, creativitate și un mod foarte ușor de folosire. Pillurile de la „Terra Kendama”, sunt și ele în variante de lemn, vopsea și design.

paste cadouri inedite surprinzatoare kendame masinute telecomanda puzzle roboti set de constructie pill kit drone2. Într-o familie, mai ales de Paște, cadoul Iepurașului este împărțit între copii și părinți, cei din urmă având mereu nostalgia trecutului. Puzzle-ul, fie de 500 sau 1000 de piese va incita pe toată lumea, rezultatul final fiind și cu aportul celor mari.

  • Puzzleurile The Legend of Zelda sunt create după franciza cu același nume a japonezului Shigeru Miyamoto în colaborare cu Nintendo, în anul 1986, reprezentând imagini despre isprăvile lui Link pe tărâmul imaginar Hyrule, pentru salvarea prințesei Zelda.
  • Super Mario este jocul ce a adus faima companiei Nintendo, Puzzleurile Super Mario înfățișându-l pe instalatorul fac-totul în diferite ipostaze.
  • Aventurile faimosului și îndrăgitului Harry Potter sunt sursa de inspirație pentru imagini descompuse în 500 sau 1000 de bucățele, care crează Puzzle-urile Harry Potter ce-i pot strânge împrejurul lor pe toți fanii din familie.

3. Visul permanent al copiilor de vârste între 8 și 88 de ani, este să-și construiască singuri robotul pe care apoi să-l poată pune la treabă. De aceea un kit de construcție roboți este un cadou interesant, distractiv și totodată educativ.

  • Robotul motorizat 4 în 1 este creat pentru copiii care sunt începători în robotică. Ei vor fi impresionați de faptul, că din mânuțele lor vor ieși astfel de construcții.
  • Kit construcție T4 roboți solari îți dă posibilitatea să-ți construiești propriul robot, care nu va folosi baterii, ci doar alimentare solară.
  • Kit construcție Robot Solar 14 în 1 este poate cel mai provocator kit de construcție, dându-ți posibilitatea să creezi unul din cei 14 roboți, alimentabili cu energie solară, dar putând să găsești și alte variante în plus.

4. Telecomanda unei mașinuțe cu telecomandă te face să te simți campion, făcând slalom printre picioarele mobilei cu mare viteză și aplomb.

  • Mașina cu telecomandă care merge pe pereți este minunată pentru cei cărora își doresc să continue cursa de pe podea, pe pereți sau chiar și pe tavan, concurând într-o cursă atipică.
  • Mașinuța Buggy cu telecomandă este o mașină ușoară, de viteză, construită pentru a satisface apetitul celor ce vor să dirijeze cu ajutorul telecomenzii o mașină de curse.
  • Mașinuța cu telecomanda Q2 Turbo Racer este o minunată mașină cu telecomandă, ce măsoară doar 5 centimetri, fiind foarte ușor de utilizat și configurat. Deși este mică, pare ciudat, dar chiar poate sări de pe rampă datorită suspensiilor de la roțiile din față. Tastatura de control este ușor de folosit, mișcând vehiculul înainte – înapoi, la stânga și la dreapta, cu o funcție de turbo boost.
  • Mașina de curse X-Knight cu telecomandă se remarcă printr-un design extraordinar în două culori, negru si verde, și prin roțile oversize ce o fac mai puternică. Acest model special îți oferă tot ce ți-ai putea dori de la o mașină de curse.

paste cadouri inedite surprinzatoare kendame masinute telecomanda puzzle roboti set de constructie pill kit drone5. Când vorbim despre gadgeturi perfecte pentru iubitorii de tehnologie, în primul rănd ar trebui să vorbim despre drone, acele aeronave fără pilot, controlate prin telecomandă, care zboară la diferite altitudini și oferă posibilitatea realizării de fotografii și video-uri spectaculoase.

  • Mini drona T101 cu camera video HD este un quadcopter ce poate zbura atît în interior cât și în aer liber, foarte potrivit pentru orice nivel de zbor, junior, intermediar sau avansat. Este mică, dar înzestrată cu caracteristici incredibile, dotată cu o cameră HD incorporată și un card Micro SD.
  • Drona controlabilă prin mișcarea mâinii este o foarte plăcută surpriză pentru iubitorii de tehnologie. Cu această dronă, distracția este totală, singurul impediment poate fi zborul, până ce acesta este bine stăpânit. Telecomanda este foarte asemănătoare unui mouse, pe care o conduci prin mișcarea mâinii tale.
  • Drona set de construcție este cadoul ideal pentru un iubitor de tehnologie dar și de construcții. Drona se construiește din 54 de piese, asemănătoare pieselor de Lego. Pentru a controla drona, nu este nevoie de o telecomandă specială, ci doar de o aplicație pe care o poți descărca pe telefonul mobil.

6. Kiturile de construcție VEX Robotics sunt un cadou ce te face să descoperi plăcerea construcției împreună cu micul tău specialist, a tot felul de mașinării ce devin apoi roboți funcționali.

  • Kit construcție catapultă VEX – 3 în 1 este unul dintre cele mai inovatoare seturi de construcție, cel al catapultei. Acest kit provoacă la construirea unei catapulte în trei feluri diferite. Pentru o mai bună precizie și pentru a regla distanța de aruncare, catapulta este dotată cu un troliu și un clicket.
  • Kit construcție mașină de curse VEX – 3 în 1 este cadoul ideal pentru că, în timp ce construiește mașina, copilul poate învăța mecanismul unei mașini de curse și își poate testa dexteritatea, îndemânarea și precizia. Kitul permite construirea a trei modele diferite de mașină din peste 180 de piese din plastic, inclusiv roți și rulmenți.
  • Kit construcție arbaletă VEX – 3 în 1 este unul dintre cele mai populare produse VEX, oferind posibilitatea construirii, din peste 150 de piese, a unei mici arbalete ce poate arunca săgeți la o distanță de aproximativ 4-5 m. Există trei posibilități diferite de a construi arbaleta, singurul lucru care conteaza fiind îndemânarea constructorului.

Iepurașul aduce cadouri de Paște, cadouri pentru copii ca să fie veselie în toată familia.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului