Program: luni-vineri 09:00 - 17:30 0769.830.023 Contact

Ce cadou sa-i cumpar prietenului pasionat de miscare

21.09.2017

Nu mai știu ce s-a anunțat pe la meteo, ori o vară mult mai lungă, ori o toamnă mult mai caldă, ca de obicei: clar și explicit. Ce poate înseamna asta? Foarte simplu, mult mai multă mișcare, mai ales în weekend.

Să explicăm ce înseamnă mișcarea, dacă este nevoie. Înseamnă drumeție, ieșiri în afara orașului, cu bicla sau nu, dar împreună cu cei dragi.

Ce facem dacă trebuie să-i facem un cadou prietenului pasionat de mișcare? Mai ales că s-ar putea să avem cam mulți de genul ăsta.

Nimic mai simplu! Ne folosim, ca de obicei, de ideile echipei Giftology pentru a vedea ce cadouri pentru iubitorii de mișcare ne propun ei.

În orice drumeție se pleacă, din când în când mai faci câte o pauză, mai stai pe o iarbă sau o piatră, și ai putea folosi o pătură pentru asta.

  • cadouri miscare prieteni drumetiePătura de picnic Twister - este o pătură de picnic, cu dimensiuni de 140 x 170 cm, concepută pentru a fi folosită pe iarbă, în aer liber, având suport rezistent la apă. Stând pe ea vă puteți bucura de iarbă, soare și de un prânz sofisticat cu prietenii, atunci când sandvișurile aduse de acasă, vor fi toate devorate. Dar nu numai atât.

După ce te-ai săturat de iarbă și jucat table, când în sfârșit vrei să atragi atenția și invidia celorlalți de pe pajiște, poți combina tradiția delicioasă a unui picnic cu distracția unui twister. Pătura se întinde ca o tablă pentru twister, potrivită pentru doi sau mai mulți jucători.

Toată lumea a jucat măcar o dată sau a auzit de Twister. Jocul constă într-o suprafață plată, pe care sunt desenate o serie de cercuri, roșii, galbene, verzi și albastre, așezate în șiruri de aceeași culoare. Jucatorii trebuie să-și pună mâinile și picioarele pe culorile indicate de o ruletă, aceste culori fiind alese la întâmplare, prin învârtirea unui ac. Vă veți simți cu toții legați în noduri. Ruleta este livrată odată cu pătura.

Perfect pentru festivaluri, campinguri și ieșiri la iarbă verde, pătura de picnic Twister, se împachetează frumos, după utilizare, pentru portabilitate și depozitare ușoară.

În drumeție se întâmplă să mai treci pe lângă un izvor sau vreo fântână. Iar în timpul plimbărilor pe jos, ți se face sete. De multe ori mai share-uiești o doză de cola sau o bere, un pahar este totdeauna binevenit.

  • Pahar portabil pentru urgențe - este un pahar la purtător, care ocupă puțin loc. Vei fi pregătit pentru orice situație atunci când ai cu tine paharul portabil pentru urgențe. Atunci când toți cei din jurul tău se panichează că nu au în ce bea băutura preferată, păstrează-ți calmul luând o inghițitură din paharul portabil. Paharul este din plastic, se pliază și se închide într-un suport inscripționat cu mesajul "Drink - In case of emergency".

Un alt cadou cu utilitate maximă pentru pasionații de drumeții sau de plimbări în aer liber, poate fi și pelerina de ploaie. Este foarte important să acopere foarte bine, dar în același timp să fie de dimensiuni suficient de mici pentru a nu ocupa loc mult în bagaje.

  • cadouri miscare prieteni drumetiePoncho de ploaie Batman - este perfect pentru o zi când ploaia te-a surprins în drumeție Poncho-ul este o idee bună, mai la îndemână, eficient prin acoperirea sa bună, ușor, comod, oferind libertate de mișcare. Poncho-ul Batman este bineînțeles de culoare neagră, nu degeaba este el Cavalerul Negru. Pe piept are sigla galben cu negru a Cavalerului Nopții și este ideal atunci când singurul gând este să te ferești de ploaie.
  • Poncho de ploaie Superman - este un poncho ideal pentru fanii acestuia, culoarea albastră este identică cu cea a costumului supereroului, iar pe piept este prezent și logoul binecunoscut.
  • Setul de doua ponchouri Pac-Man - este ideal pentru a te bucura de momente bune în aer liber chiar și pe vreme ploioasă. Nu ești fan Batman sau Superman, sigur îți vei aduce aminte de jocul din anii 80 ce îi cucerise pe toți. Jocul constă în manevrarea lui Pac-Man de-a lungul unui labirint, scopul fiind ca acesta să mănânce toate fructele și să evite să fie prins de fantome. Setul include două poncho-uri unisex, ele sunt făcute asemenea fantomelor din joc. Unul este albastru, iar celălalt de culoare roșie.

Ploaia nu va avea succes în acest caz.

Pentru că în drumeție se pot întâmpla și dorite și nedorite, de multe ori mai ai nevoie și de câte o unealtă mecanică, pentru mici reparații. Trebuie să nu uiți că un asemenea cadou are mari șanse să fie foarte bine primit, mai ales când este foarte mic, portabil și eficient:

  • Breloc multifuncțional 6 in 1 - este cadoul ideal pentru un astfel de șef, pasionat de necunoscut și de aventură. Este o variantă optimă pentru a avea toate uneltele necesare într-un volum foarte mic, foarte ușor de manageriat și de foarte bună calitate.

Brelocul multifuncțional 6 in 1 de la Scott & Lawson este o soluție pentru a putea să ai tot ce este nevoie oricând și oriunde, la o greutate și mărime foarte mică. Uneltele se pot strânge într-un breloc mic care nu te va deranja dacă îl bagi în buzunar sau îl agăți la chei.

Pentru iubitorii mersului pe bicicletă, accesoriile sunt foarte importante, mai ales pentru siguranța în trafic. Pe înserare, la întoarcerea acasă, condiția de bază este o foarte bună semnalizare. Pentru a face un cadou util cu siguranță ideile următoare sunt de mare valoare:

  • cadouri miscare prieteni drumetieSemnalizator fără fir pentru biciclete – Accesoriile pentru bicicletă sunt întotdeauna foarte utile și la îndemână. Luminile (cu baterii sau acumulatori) sunt obligatorii prin lege şi întotdeauna e loc de mai multe. Acest sistem fără fir va aduce un plus de siguranță și comoditate pe bicicletă: permițându-ți să semnalizezi celorlalți participanți la trafic din spatele tău, schimbarea direcției de mers.

Sistemul este extrem de ușor de utilizat și de instalat. Nu trebuie decât să instalezi unitatea de comandă pe ghidon și semnalizatorul în spatele șeii. Toate accesoriile necesare montajului sunt incluse în pachet. Pentru un plus de siguranță, semnalizatorul nu va funcționa dacă este instalat invers.

Acest sistem este extrem de practic mai ales în trafic, când mâinile sunt în permanență pe ghidon. De asemenea, sistemul este rezistent la apă, astfel încât poate fi utilizat și pe vreme ploioasă. Pentru a avertiza pietonii, semnalizarea luminoasă este însoțită și de semnale acustice. Pe lângă variantele de stânga și dreapta, mai are inclusă și o a treia variantă, de avarie.

Atenție: semnalizatorul nu înlocuiește luminile obligatorii pentru timp de noapte din față și spate!

  • Leduri pentru bicicletă  – Și copiii trebuie încurajați să facă sport și să meargă pe bicicletă. Pistele de bicicletă (căte sunt) te îmbie la plimbare. Dacă i-ai făcut cadou deja o bicicletă, anul acesta ar merge niște accesorii.

Siguranța în trafic a biciclistului tău, indiferent de vârstă, este foarte importantă. Ledurile pentru bicicletă sunt ușor de folosit și dau lumini spectaculoase, care îl vor anunța din depărtare.

Practic ledurile se montează pe spițele roților și functionează pe bază de baterii (incluse în pachet). Au 7 moduri de luminare multicolore, ușor de schimbat, doar prin apăsarea unui buton. Setul conține două leduri, câte unul pentru fiecare roată.

Mișcarea este foarte sănătoasă, știm cu toții. Vom constata că atunci cănd vrem să facem un cadou, drăguț și util, pentru iubitorii de mișcare, succesul este total.

Comentarii la articol

Trimite comentariu
* Camp Obligatoriu