Blog Giftology

Cadouri perfecte si ultra cool pentru colectionari

Cadouri perfecte si ultra cool pentru colectionari

Seria de obiecte de același fel sau de aceeași categorie, care adunate și dispuse sistematic, reprezintă o valoare pentru deținătorul ei, este o colecție.

Colecționarii sunt acele persoane care cu mare răbdare și satisfacție fac orice pentru a completa colecția pe care o au, și care este aproape cea mai importantă realizare a lor. Cu siguranță o colecție este mai mult decât un hobby.

Cadoul este lucrul dăruit cuiva, adică darul este acel obiect care se primește cu ocazia unui eveniment.

Aparent simplu, prin definiția dată mai sus, alegerea cadoului poate deveni o problemă foarte delicată.

Întotdeauna ne dorim să dăruim un cadou original, care să-i facă plăcere celui care îl primește și în același timp, să ne bucure bucuria lui.

De admirat, încă odată, la echipa de la Giftology este diversitatea produselor pe care ni le pun la dispoziție. Este deosebit de ușor să găsești obiectul pasiunii unui colecționar printre multitudinea de cadouri perfecte și ultra cool pentru colecționari.

colectionari cadouri cool miniaturi avioane masini vapoare kendama pill yoyo star wars star trekColecționarii de avioane sunt acei copii marii, care nu pot zbura sau pilota un avion, dar dorința este uriașă. Visul de a zbura însemnă întodeauna urmărirea istoriei aviației prin modelele avute în colecție.

La orice vârstă dorința de a avea jucării e maximă. Mimează toți că nu sunt interesați, dar mai apare un Top Gun sau ceva de același gen și imaginația o ia razna.

Colecția de avioane miniaturale de la Giftology este ideală prin dimensiuni și prin detaliile realizate, umplând agreabil orice spațiu de etalare. Calitatea face din acest cadou bucuria oricărui colecționar, un nou membru al colecției este oricând binevenit.

Colecționarii de tancuri pot fi cadorisiți cu modele foarte bine și amănunțit realizate, a căror piese sunt tăiate și realizate cu tehnologie de foarte mare calitate.

Star wars are foarte mulți fani, dintre aceștia o mulțime sunt colecționari de produse ce amintesc de minunata serie. La Giftology pentru acești colecționari găsești o seamă de cadouri, de la sabia laser sau ceasul Dark Vader, păpuși din pluș, căni de cafea sau bere cu chipul eroilor, lămpi din aceași categorie, la miniaturiale navelor folosite în acest război.

Kendama este jucăria de îndemânare, considerată de origine japoneză și care după 2000 a avut o răspândire explozivă atât în America cât și în Europa. Jocul în sine este o bucurie, coordonare ochi-mână și răbdarea necesară utilizatorului, oferă un mare divertisment. De aceea este jucat de oricine, peste tot. Mulți dintre pasionații de kendama au trecut și la un alt nivel, acela de colecționar.colectionari cadouri cool miniaturi avioane masini vapoare kendama pill yoyo star wars star trek

Colecționarii de kendama știu foarte bine despre diverșii producători, despre diferitele materiale și designuri existente. Curiozitatea în a încerca care sunt diferențele dintre ele au dus la apariția mugurelui de colecție și uite așa contează ca în colecție să apară diverse modele și culori. Un cadou pentru un astfel de colecționar va fi foarte ușor de ales de la Giftology, mai ales că au apărut și produsele de colecție ale diverșilor jucători sau designeri, unul din ultimele intrate fiind Kendama USA Pro – TJ Kolesnik. Această kendama este proiectată personal de TJ Kolesnik, pe ea găsindu-se numeroase gravuri personale, ea fiind prima kendama realizată în întregime din lemn de frasin.

Această kendama este concepută pentru a arata frumusețea valurilor și a elementelor asociate cu marea. Am ales să încorporez fulgul de zapadă și ancora pentru a evidenția că sunt născut lângă lacul Tahoe și crescut în San Diego. Cele 4 culori folosite pe bilă dau impresia că privești marea, nisipul de la picioare și mai apoi nuanțele de albastru care dau impresia adâncimii. Compasul reprezintă calătoria spre noi locuri, cunoașterea de noi oameni și explorarea lumii noastre. Indiferent unde aleg să merg, voi fi mereu influențat de frumusețea oceanelor.” – TJ Kolesnik.

Unii dintre kendamiști, în timp, au deviat spre pill. Pill-ul a fost inventat și proiectat de campionul Alex Smith, în scopul de a lansa o nouă provocare fanilor kendama și de a le testa creativitatea, coordonarea și dexteritatea. Pillul, este o super jucărie foarte distractivă, care îți permite să-ți folosești imaginația pentru o multime de trickuri.

Ca și în cazul kendamelor, pillurile sunt din diverse materiale și cu diferite designuri, pasionații acestui joc cu siguranță vor face o colecție de pilluri, din cele folosite sau pe care le vor folosi în viitor. Printre ultimele pilluri aduse de Giftology cu siguranță vei remarca Kendama Terra Pill – Rasta sau Kendama Terra Pill DWI – Marilyn  model creat de Kendama USA în colaborare cu Deal With It, cele două companii dorind să creeze un pill durabil, ușor de folosit și care să ajute vizual jucătorul.colectionari cadouri cool miniaturi avioane masini vapoare kendama pill yoyo star wars star trek

Un alt nou model este și Kendama Terra Pill – Steagul României, o adevărată surpriză pentru pasionații acestui joc, modelul fiind special creat pentru jucătorii mai mult sau mai puțin profesioniști, din România.

Construcțiile navale sunt un alt motiv de a deveni colecționar de miniaturi, și în același timp o soluție foarte la îndemână pentru a face un cadou perfect și cool. Sigur că vei fi cucerit de colecția de miniaturi Fascinations Metal Earth, de la Giftology, miniaturi ale unor corăbii și vapoare celebre, pe care le poți construi singur, satisfacția avută fiind cu atât mai mare. Fiecare piesă este tăiată cu tehnologie de mare precizie, pachetul incluzând și instrucțiunile de asamblare. Nu va fi un mare efort dar se cere multă răbdare și atenție, rezultatul find peste așteptări.

Amatoriilor de călătorii, care au făcut pasiune din a colecționa miniaturi ale monumente arhitectonice din locurile colindate, le putem spori colecția făcându-le cadou una din machetele clădirilor celebre din oferta Giftology.

La Giftology, printre miniaturile Fascinations Metal Earth veți găsi și miniaturi ale vehiculelor folosite în Explorarea spațială, pentru fanii Star Trek sau chiar o colecție de vehicule ce au făcut istorie în evoluția lumii moderne.

La început yoyo-ul a fost un joc clasic pentru copii, printre primele jucării inventate în lume, după care oamenii mari au dezvoltat yoyoul sub o mulțime de variante. La fel ca și dansului, yoyoului i s-au inventat cu multă pasiune și fantezie, figuri din ce în ce mai complicate. Acest lucru, numit „yoyoing”, a transformat jocul în competiție. Compania YoYoFactory, fondată în 2003 de superstarul YoHans, Hans Van Dan Elzen, are ca scop crearea și dezvoltarea unor tehnologii patentate, pentru a transforma yoyoul într-o experiență cât mai plăcută. În prezent, YoYoFactory produce cele mai bune yoyouri din lume, o adevărată colecție, atât pentru jucătorii profesioniști, deținătorii de recorduri mondialcolectionari cadouri cool miniaturi avioane masini vapoare kendama pill yoyo star wars star treke, campionii naționali și mondiali, cât și pentru jucătorii începători sau amatori.

De la colecția creată de YoYoFactory mulți ș-au creat propria colecție de yoyouri. Pentru aceștia, profită de multitudinea yoyourilor de la Giftology și fă un cadou perfect și totodată cool pentru colecționarul tău.

Nu uita nici de unul din cei mai recenți intrați, Yoyo Shutter Splash care este unul din cele mai profesionale modele apărute, fiind preferatul campionului mondial din 2014, Gentry Stein. Shutter Splash este un yoyo pentru avansați, unresponsive, el se remarcă printr-un design unic, spectaculos și un joc de culori extraordinar. Pe interiorul yoyoului se găsește o foiță din metel ce ajuta la dintribuirea în mod egal a greutății, oferind control și viteză.

Dacă trebuie să îi dăruiești unui colecționar, cadouri perfecte și ultra cool, s-ar putea rezolva foarte ușor cazul, dacă știi în ce direcție să te îndrepți. Pentru asta ai nevoie de un puternic serviciu informativ și/ sau o bună echipă de spionaj, pentru a nu repeta un exponat din colecție.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului