Blog Giftology

Cadouri neconventionale pentru Ziua Indragostitilor

Cadouri neconventionale pentru Ziua Indragostitilor

Dragobete vs Valentine’s Day, este o discuție cu pro și contra care, până la urmă nu interesează pe nimeni, important este că putem sărbători de două ori. De ce să aștepți până pe 24 februarie, când poți să spui te iubesc pe 14 februarie. Și apoi să te repeți…, pentru că starea de îndrăgosteala e unică și trebuie păstrată cât mai mult.

Poate, fiind români, ar trebui să serbăm de Dragobete, dar e greu de luptat contra curentului, când la televizor, la tarabe și la americani, totul e legat de Valentine’s Day. Și, oricum, marele popor chinez, care produce pentru tot mapamondul obiecte pentru îndrăgostiți, nu știe decât de Valentine’s Day.

Si atunci? Cum suntem împăciuitori, vom serba Ziua Îndrăgostiților de două ori, sau fiecare cum vrea. Important e sentimentul! Și desigur alegerea cadoului…

Alegerea cadoului e dificilă, pentru că normal, după ce ai zbârcit-o deja de câteva ori anul ăsta, ar trebui să-ți răscumperi greșelile. Așa că trebuie să-ți pui imaginația la treabă și să îi iei ceva care să îi facă plăcere și, evident, să îi amintească de tine.

Echipa Giftology s-a adunat și a creat o listă de cadouri inedite, care să-i ajute pe îndrăgostiții mai neconvenționali, să creeze o atmosferă potrivită pentru o seară în care cele 2 cuvinte să pară cât mai adevărate.

ziua indragostitilor valentine day dragobete cadouri1. Floare din cristale roz – „I love you” – Florile sunt cel mai simplu mod în care îți poți exprima sentimentele pentru cineva. Sub această formă de cristale roz, te vei putea exprima într-un mod inedit, care sigur îi va face plăcere iubitei, mai ales dacă e o persoană romantică. Floarea din cristale roz crește în timp, fiind luminată multicolor de un led, aflat în dopul de plută. Sunt nenumarate modalități de a transmite mesaje de iubire, iar acest „borcanaș” poate fi un mod original.

E suficient ca iubita ta să pună cristalele incluse în pachet în apă, să amestece și apoi să le lase să crească. În 24 de ore se vor vedea primele rezultate, iar în timp va crește o frumoasă floare roz din cristale. Dopul din plută conține un led care luminează în diferite culori, astfel încât pe întuneric, floarea se va defini ca o adevărată piesă de design. Sigur iubita ta îi va găsi un loc, de unde să poată fi văzută ușor.

2. Pătura cu maneci Deluxe – Nimic mai plăcut decât să primești cadou această pătură extrem de moale și pufoasă, cu mâneci și în diverse culori. Sigur iubitul tău s-a gândit că vei putea să te înfofolești în pătură, în nopțile bacoviene de iarnă, mai ales în zilele în care el nu este lângă tine. Și pentru că poate, nu ai cu cine vorbi, vei putea să navighezi pe Internet sau să citești.

Mai mult, pătura are și câteva șmecherii pentru confort maxim. Doar e un cadou cu dedicație de la iubit. Are mâneci care îți păstreză și mâinile calde, le vei putea folosi fără să te mai dezvelești, plus un buzunar de piept pentru telefonul mobil, ochelari sau pix. Nu te vei mai dezveli, nici când te vei întinde după cana cu cafea.

ziua indragostitilor valentine day dragobete cadouri3. Yoda din pluș – Poate iubita ta este o persoană mai copilăroasă și atunci o pufoșenie din pluș o să-i arate că vrei să o alinți și că îi cunoști gusturile. Îi poți face cadou această păpușă adorabilă, de fapt Yoda, îmbrăcat în roba tradițională Jedi și în mână cu celebra sabia laser.

Este ceva în modul în care arată sau se mișcă, dar mai ales în modul în care vorbește, care îl face o jucărie de pluș ideală. “Judge me by my size, do you?” Dacă prietena ta este fan Star Wars, își poate imagina că are propriul său maestru, pe care poate să-l răsfețe toată ziua și să-l ia cu ea oriunde ar merge. “Always two there are, a master and an apprentice! ”

Sau poate îi place să se alinte, dar are și simțul umorului și atunci o pufoșenie care să-i țină locul lui Brad Pitt, cu care sigur semeni leit, este tot ce și-ar dori. Dar pentru că momentan nu ai găsit decât un Chewbacca din pluș, iubita ta, alintată dar realistă se va mulțumi cu ce are… Loialul Wookie este „echipat” cu celebra blană moale și o gentuță de umăr, în care se pot ascunde mici „secrete”. Și nu o va părăsi niciodată pe prințesa ta.

 4. Lampa Scrabble – Dacă vrei să îi faci prietenei tale o surpriză, așteptând-o în acea zi celebră, într-o atmosfera veselă și plină de fantezie, această lampă poate fi una din decorațiunile de mare ajutor. Și la fel de populară, precum jocul care a inspirat-o.

Lampa include un șir de 10 lumini în formă de plăci mari de Scrabble, cu 60 de autocolante re-utilizabile. Acestea permit crearea de cuvinte personalizate sau fraze scurte, motivaționale pentru crearea unei atmosfere în concordanță. Lungimea șirului poate atinge 2 m, deci depinde de inspirația ta ce vei scrie. Un pont sigur este Te iubesc, I love you etc…

Dacă vrei o atmosferă romantică, dar mai puțin dinamică, atunci o Lampă Blocuri Colorate s-ar putea să obțină același efect. Mai în glumă, mai în serios, veți putea construi lampa împreună. Vă veți juca și veți lumina încăperea într-un mod inedit. Practic, lampa este formată dintr-o bază care funcționează pe baterii, iar pe aceasta se așează construcția.

Lampa este disponibilă în 2 variante: 24 piese sau 36 piese. Bineînțeles, se poate construi la nesfârșit pe ea – piese să fie. Oricând vă plictisiți, puteți modifica modelul lămpii.

ziua indragostitilor valentine day dragobete cadouri5. Proiector de stele cu laser – Pentru iubita ta romantică și cu multă imaginație, un proiector de stele ca acesta, poate rezolva problema cu statul împreună sub stele, fără să ieșiți din casă. De ce? Pentru că altfel, cum ai putea să îi faci o declarație, demnă de luat în serios? Oricum este cel mai cool spectacol de lumini pe care-l poți avea în casă!

Este extrem de simplu de utilizat: îl porniți și savurați spectacolul cosmic în siguranța propriului dormitor. Acest proiector declanșează un spectacol fascinant în orice cadru închis, proiectând pe pereți tot felul de formațiuni de stele și nori în permanentă mișcare. Din când în când te va surprinde cu câte o stea căzătoare. Practic, cu acest proiector laser și holografic, vei reuși să creezi în interior un spectacol cosmic de neuitat.

6. Fântâna Tornado – Pentru o prietenă mai fițoasă, preocupată eventual de Feng Shui, un cadou spectaculos ca fântâna Tornado, s-ar putea să îți crească acțiunile. Se va uita la acest cadou special și te va ierta pentru toate ieșirile prelungite cu prietenii, pentru faptul că uiți să duci gunoiul, să suni la timp etc…Fântâna poate să schimbe designul unei camere și să îi dea o notă și tradițională și modernă.

Este vorba, de fapt, de o imitație de tornado, într-un bol de sticlă iluminat. E drept fântânile clasice, în care apa curge într-un mod relaxant, sunt foarte plăcute, dar nu e mai cool să stăpânești forța întunecată a naturii în siguranța casei sau a biroului propriu?

Fântană Tornado este, cu siguranță, un obiect care va atrage admirația și atenția prietenilor, aceasta producând în interiorul bolului cu apă o tornadă hipnotică. LED-urile din baza neagră de ceramică vor adăuga un plus de efect pe timp de noapte, transformând fântana într-un obiect de iluminat discret. Trebuie să decizi între cele 3 modele, în funcție de forma dorită: Triton, Neptun și Poseidon.

ziua indragostitilor valentine day dragobete cadouri7. Geek gems – Dacă prietenei tale îi plac bijuteriile și lucrurile neconvenționale, atunci aceste bijuterii din argint inteligente și cu un design original, îi vor veni mănușă. Poți combina delicații Geek gems cerceii ADN, cu un colier haios precum Geek gems – atomul și vei obține un cadou cu o semnificație aparte, cu care vei trece clasa si anul acesta.

Ambele bijuterii au o semnificație personală. AND-ul, acidul dezoxiribonucleic, are un rol fundamental în ereditate, el fiind purtătorul informației genetice. Acesta are capacitatea de replicare, de a transmite informația genetică de la o generație la alta. Cât privește atomul, cea mai mică parte a materiei, cu o comportare fizică nepredictibilă, are de data aceasta un design wow, care probabil că o va impresiona pe prietena ta și îi va înveseli zilele.

8. Cană pentru mesaje – Cănile cadou salvează întotdeauna situațiile de genul: ce să îi iau cadou, că nu am nicio idee și nici timp și nici bani? Cana aceasta poate salva, în plus, și un moment romantic, de genul Ziua Îndrăgostiților, pentru că poate deveni un cadou cu suflet, la care și mesajul contează.

Cana este îmbrăcată într-o suprafață neagră (ca tabla de scris), pe care poți scrie cu creta inclusă în pachet. Iubita ta își va putea crea propriul design, sau își va putea nota lucruri importante, chiar pe cana cu care își bea cafeaua în fiecare dimineață. Astfel își va aminti de lucrurile importante și de tine, de fiecare dată când va sorbi din cană.

Dacă prietenei tale îi plac pisicile, te vei putea salva cu o Cană Pisică, transparentă și inscripționată cu năsucul și mustățile unei pisicuțe. Prietena ta alintată își va savura cafeaua dimineața și va “toarce” ca o pisică mulțumită.

9. Ceas de perete Dropped – Pentru prietena ta cu gusturi rafinate și care este mereu contra cronometru, acest ceas de perete de designer, în două variante, va fi mai mult decât un cadou. O dovadă a unei prietenii de durată, dar și a imaginii pe care o ai despre ea. Plus că, într-un mod subtil, îi sugerezi că numeri orele până la întâlnirea cu ea.

Două modele diferite de ceasuri de perete, în care, dintr-un motiv sau altul, numerele de pe cadran au „decăzut”. Ambele modele, din sticlă cu un design elegant, instalate într-un birou, vor atrage atenția și vor putea fi motivul pentru care ea nu va mai întârzia la întâlniri.

ziua indragostitilor valentine day dragobete cadouri10. Plantarium Gardener – Dacă prietena ta este intelectuală și puțin hipsteriță, pasionată de botanică și grădinărit, un plantarium, acesta este un cadou ingenios și binevenit. Plantele, mai ales sub formă de flori sau exotice, sunt un cadou tradițional, dar seturile din gama Plantarium pot oferi o modalitate mai prietenoasă și mai interesantă, de a intra în contact cu lumea frumoasă a plantelor vii.

Până la urmă, indiferent de vârstă, orice persoană este interesată de minunatul fenomen de creștere a plantelor. Contează și faptul că prietena ta, mai ales dacă e o persoană ocupată, nu va trebui să participe cu nimic la creșterea lor, va fi doar un simplu observator. Mai mult, curiozitatea ei va fi sporită și de faptul că aceste ecosisteme au la bază o tehnologie de creștere a plantelor, inventată de inginerii de la NASA.

Unul din cele mai interesate mini-ecosisteme, este setul Plantarium Gardener, cu semințe tematice, din care Plantarium Gardener in Love este cu dedicație pentru Ziua Îndrăgostiților. Dacă prietena ta iubește florile, se va bucura de frumusețea lor mai mult timp și va putea observa cum din semințe vor apărea margarete, violete și mimoze.

Indiferent ce cadouri ai ales până la urmă, probabil că le-ai trecut prin filtrul tău și vor fi până la urmă, cele mai reușite cadouri de Ziua Îndrăgostiților.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului