Blog Giftology

Accesorii care iti vor inveseli biroul in aceasta vara

Accesorii care iti vor inveseli biroul in aceasta vara

Ce înseamnă că a venit vara?

Înseamnă rochii scurte și bluze decoltate, pantaloni mult mai scurți ca de obicei, și asta numai pentru a lăsa să se vadă sandalele foarte lejere. Înseamnă că ne putem plimba prin ploaie și fără umbrelă și fără să ne afecteze prea mult, înseamnă că ne zboară gândul numai la vacanță.

Ce facem dacă totuși suntem la birou, pentru că vacanța, așa cum scrie peste tot și toți au observat, totdeauna este mai scurtă decât vara. Și nu cu puțin.

Fie că așteptăm vacanța de anul asta, sau pe cea de anul viitor, cu siguranță vom simți nevoia unor mici schimbări în peisajul biroului nostru.

Când spun despre schimbări, nu mă gândesc că le schimb între ele. Mă gândesc la noi gadgeturi care să schimbe biroul și să înveselescă atmosfera. Și dacă am ocazia, încerc să-i fac și pe alți să simtă la fel.

Pentru noi toți, echipa Giftology sare în ajutor, venind cu o gamă largă de accesorii exact pentru însuflețirea atmosferei și înveselirea ei la birou, în această vară.

Sunt aici câteva exemple din această gamă:

vara cadouri accesorii birou1. Carnețelul cu Baghetă Magică – este singurul notes pe care îl veți folosi toată vara.

Carnețelul este de culoare maro și are un design mistic, care va impresiona pe toata lumea. Impresionantă cu totul, este însă bagheta magică, care este prinsă la vedere, în exteriorul carnețelului. Vraja de aici începe, pentru că, bagheta magică este un foarte util creion, perfect atât pentru a nota, cât și pentru a sfichiui în aer, diversele mișcări, echivalente complicatelor vrăji, pe care le găsiți desenate în josul fiecăreia din cele 90 de pagini a carnețelului.

Ești pasionat sau pasionată de magie sau vrei să-i vrăjești pe cei din jur cu agenda ta magică, sigur îi vei impresiona dacă folosești acest carnețel.

Vrăji să știi că se fac și la birou, mai ales când gândul îți este la vacanță.

2. Stand Magnetic – Atlas of Levitation – este un glob pământesc pur și simplu uimitor, un plus pentru biroul dumneavoastră. Având pe desktopul dumneavoastră un glob pămîntesc levitant și rotativ, cu siguranță veți afișa o imagine dinamică, mult mai percutantă, mai interesantă și oarecum mai reală a lumii în care trăim.

Conceptul modern, oferind o senzație elegantă și contemporană, fără legături vizibile, este astfel făcut încât să captiveze orice public, indiferent ce și când a învățat despre Pământ.

Există un disc magnetic ce levitează deasupra bazei, care este sub forma unui atlas bun de pus în bibliotecă și poate susține obiecte cu greutate de maximum 100 grame. Globul pământesc expus, realizat cu imaginile capturate de NASA, din spațiu , va fi scos în evidență atât prin iluminarea acestuia de către cele trei LED-uri din discul magnetic, cât și prin rotirea efectivă a sa. Alimentarea LED-urilor este un proces fascinant în sine, este wireless, prin inducție magntică.

Dacă pe lumină e o adevarată piesă de arta, întunericul îi va scoate în evidență adevăratele calități.

Cu el în față, gândul zboară automat la avioanele ce survolează Pământul, pentru a ne duce și la muncă, dar mai ales în vacanțe.

vara cadouri accesorii birou3. Ceasul Orbit Space – este un ceas ce vrea să-ți reprezinte mișcarea planetelor în jurul soarelui, ca și cum ai privi sistemul solar din spațiu. După cum știm cu toții, planetele orbitează soarele și exact asta reprezintă acest ceas foarte cool pentru birou.

Tradiționalele limbi sunt înlocuite de bile. Cu soarele în mijloc, trei planete care par a fi suspendate pe orbitele lor, au o mișcare netedă și continuă. Trei bile colorate din aluminiu anodizat se rotesc în ”orbitele” circulare ale feței, care este acoperită cu cauciuc pentru a preveni zgârierea. Fiecare planetă reprezintă o altă limbă a ceasului, magneții ascunși trăgând ”planetele” în jurul soarelui, pe cadran.

Inelul exterior desenat pe cadran are reprezentarea orelor ca la un ceas clasic.

Ar putea dura ceva timp ca să vă obișnuiți cu citirea timpului cu acest ceas, dar merită cu siguranță răbdarea.

Acest ceas poate fi montat pe perete sau lăsat pe biroul dumneavoastră, pentru a vă deruta vizitatorii.

Este fascinant atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi, precum trecerea timpului și rotirea planetelor, în special cănd esti cu gândul la vacanță.

4. Henry – Mini aspiratorul de birou – este un miniaspirator foarte simpatic pentru a curăța suprafața biroului dumneavoastră. Henry – miniaspirator de birou este o versiune redusă a originalului Vacuum Cleaner Henry, lansat inițial în ani 80. După 30 de ani, trăsăturile zâmbitoare ale lui Henry sunt imediat recunoscute și a devenit o icoană iubită a vieții domestice. La o înălțime de aproape 10 centimetri, Henry – miniaspiratorul de birou, de la Paladone, este perfect utilizabil. El va elimina tot felul de firimituri și praf de pe desktopul dumneavoastră și vă va asigura că este păstrat în curățenie. Henry vine chiar cu un instrument util pentru a vă ajuta să ajungeți la toate zonele greu accesibile de pe tastatura dumneavoastră. Nu sunt necesari saci pentru aspirator, pur și simplu deșurubați partea de sus pentru a o goli și curăța.

Cu micuțul Henry, micile pauze pentru curățarea desktopului vor deveni momente de relaxare și deci de vacanță.

Aceste momente pot fi share-uite și cu cei apropiați vouă. Profitați și faceți-le un astfel de cadou.

vara cadouri accesorii birou5. Pendulul lui Newton – este un dispozitiv , numit după omul de știință englez din secolul al XVII-lea, Isaac Newton, care demonstrează că pentru fiecare acțiune există o reacțiune de forță egală și de sens contrar. Niciodată principiul al III-lea al mecanicii nu a fost mai bine evidențiat.

Pendulul care demonstrează conservarea impulsului și a energiei folosește o serie de cinci sfere metalice, de dimensiuni identice. Fiecare bilă este atașată la două bare paralele orizontale, prin două fire subțiri, de lungime egală, înclinate una de cealaltă, ca un leagăn. Aceasta restrânge mișcările pendulului în același plan. Cele cinci sfere metalice sunt fixate pentru a se atinge între ele.

Când o sferă de la capăt este ridicată și este eliberată, aceasta lovește sferele staționare. O forță este transmisă prin sferele staționare și împinge ultima sferă în sus. Această sferă încetinește și apoi cade spre grupul celor ce pentru foarte scurt timp erau liniștite. Astfel ultima sfera devine generatoare de energie, ea lovind sferele în sens invers, de această dată.

Este jucăria perfectă, atât vizual cât și sonor, este acel ornament dinamic care poate sta pe birourile din întreaga lume. Orice pornire a acestui leagăn te deconectează și te face să te găndești la vacanță.

Atenție, nu este numai pentru șefi!

vara cadouri accesorii birou6. Beachworld – Gorgonia Egg – este o inovație în lumea cadourilor stințifice. Există puține lucruri atît de frumoase ca un recif de corali care trăiește și pe care puteți să-l aveți în biroul dumneavoastră cu ecosistemul Gorgonia.

Această sferă în formă de ou conține o ramură Gorgonia, creveți, nisip alb și cochilii care îi conferă un aspect frumos, precum și o fantastică bucată de tehnologie și știință. Această sferă este modelată pe ecosistemul original testat de NASA în spațiu, în timpul expedițiilor din 1996, și arată cum plante și animale trăiesc în echilibru perfect, corali, o specie de micro-alge și cativa creveti.

Nu va trebui niciodată să hrăniți creveții sau să schimbați apa în această biosferă, deoarece este complet autonomă. Pur și simplu asigurați-vă că oul are 6-8 ore de lumină artificială sau lumină solară pe zi și păstrează-l la temperaturi cuprinse între 16 ° -26 ° C. Lumina soarelui provoacă micro-alge în ou pentru a produce oxigen și pentru a menține creveții în viață. Creveții, la rândul lor, produc nutrienți și dioxid de carbon care ajută creșterea algelor.

Acestea toate ar putea fi accesorii extraordinare pentru orice birou, mai ales unul deținut de orice iubitor de plaje, soare, de adâncime sau scufundări, de cineva cu marea în suflet. Sunt energizante atât înaintea concediului de vară, cât și după.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului