Blog Giftology

5 modele Kendama must-have pentru fete

5 modele Kendama must-have pentru fete

Nu trebuie să pornim mereu de la formula egalității între sexe și de la cât de tare e sexul frumos, în foarte multe domenii. Poate ar trebui să ne aducem aminte că, în zilele noastre, există o groază de lucruri unisex, de la ochelari de soare la parfumuri sau ceasuri… Și, din fericire, kendamele sunt la fel!

De multe ori sexul “slab” este mult mai atent, mai aplicat, mai responsabil și cu dorința de a învăța, motiv pentru care nu cred, că dacă discutăm despre abilitățile kendama, avem vreun motiv să facem diferență între sexe. Și exemple inspiraționale putem găsi în echipa Kendama USA: Haley Bishoff, care a început să joace din colegiu și care deține, nu mai puțin de 45 de kendame.

Diferența poate veni, poate, doar din alegerea kendamei. Poate primele alese, de data asta, vor fi cele mai roz-bonbon, sau poate fetele vor ține cont și de tendințele cromatice ale modei sau poate le vor asorta la ținutele speciale Kendama. Distragerea atenției adversarului este tot un fel de trick.

Propunerile celor din echipa Giftology, bazate pe tendințele cromatice vară 2017, lasă o paletă largă de opțiuni de alegere a unei Kendame, care să țină cont de personalitatea fiecăreia și de nivelul de dezvoltare a abilitățile joc.

kendama campioni joc usa pro kaizen fete1. Kendama USA Kaizen Metallic Gold – Aparent simplu de mânuit, Kendama este un joc provocator care presupune aruncarea și prinderea unei mingi de lemn în anumite cavități ale suportului din lemn. Este un joc de îndemânare și atenție, care sigur va fi o provocare pentru fetele cu atitudine, care vor să fie în rând cu băieții.

Încearcă noul model de Kendama gold care îți va impresiona toți prietenii și realizează cele mai spectaculoase trick-uri, vei străluci și vei atrage atenția. Se poartă culorile și materialele lucioase, asortează-te la auriul kendamei și promovează colecția gold de vară.

Bila este colorată în auriu, cu o vopsea metalică, pentru mâner s-a folosit metoda japoneză Kaizen. Kaizen este o filosofie japoneză ce constă în îmbunătățirea constantă. Fiecare parte a kendamei a fost gândită meticulos pentru a realiza cele mai rezistente și ușor de folosit kendame. Acest model de kendama este realizat din trei părți, mânerul putând fi demontat, ajutând la balans și la ușurința în realizarea unor trick-uri. Filosofia Kaizen constă și în micșorarea spike-ului.

2. Kendama USA Tribute – Neon – Kendama USA Tribute Neon este realizată din lemn de fag și are un design spectaculos, care impresionează pe toata lumea. Bila este unicoloră, dar colorată cu vopsea neon care iese imediat în evidență. Surprinde-ți prietenii realizând cele mai spectaculoase trick-uri cu cea mai colorată kendama. Strălucirea aparte a vopselei îți va pune în evidență trick-urile și le va face mai spectaculoase.

  • Kendama USA Tribute – Neon Verde
  • Kendama USA Tribute – Neon Galben
  • Kendama USA Tribute – Neon Roz
  • Kendama USA Tribute – Neon Portocaliu

Kendama USA Tribute – Neon este realizată din lemn de fag și este omologată penkendama campioni fete ozora spink galaxytru competiții, pachetul include ața de rezervă, sticker și instrucțiuni de folosire.

3. Kendama Ozora – Pink Galaxy – Orice jucător de kendama trebuie să știe că acest joc necesită foarte multă răbdare și îndemânare.

Pentru cei care vor să înțeleagă mai bine mecanismul jocului, există foarte multe tutoriale video pe internet, care explică pas cu pas cum se joacă acest joc. Ozora – Pink Galaxy oferă o nouă imagine asupra kendamei.

Ar fi ideal să alegi dacă ești începătoare o Kendama Ozora, un model foarte popular, care se remarcă prin rezistența și ușurința în realizarea trick-urilor.

Încercand trick-uri pe diferite nivele de dificultate poți realiza imagini vizuale spectaculoase, de ce să nu încerci și tu? Kendama aceasta din lemn de fag, vopsită în degrade, culorile folosite fiind negru si roz, îți va scoate în evidență stilul de joc, dar și pe cel personal.

Cu mixul interesant și dinamic de culori, cu siguranță vei câștiga puncte, măcar în ochii publicului!

kendama campioni fete play grip summer4. Kendama Play Grip II Summer – Dintre toate modelele Kendama originale, cu Grip, omologate pentru competiții, cred că aceste modele Summer, sunt cele mai elegante din punct de vedere al culorilor.

Unii se îmbracă după modă, alții își aleg Kendama după anotimp, în acest caz după culorile preferate.

Fii în trend cu cele două modele cu Grip din ediția de vară, Kendama Summer, care respectă și topul culorilor în tendințe, din această vară:

  • Kendama Jamaican Star – colorată în bleu și galben, cu ața bleu
  • Kendama Pink Panther – colorată în roz și gri deschis, cu ața roz.

Culori extreordinare, care te fac să zâmbesti și să te bucuri de viață cu aceste kendame din lemn de fag și vopsea sticky, cu un balans ideal, create și optimizate special pentru a se potrivi cu stilul tău. Vei aștepta vara cu și mai mare nerăbdare, pentru a te întâlni cu prietenii în oraș, la o terasă sau în parc, unde poți să-i provoci, cu trick-uri nou învățate pe Kendama de vară.

Kendama Play Grip II este un brand premium produs de catre prima companie Kendama din Europa: Kendama Europe.

kendama campioni fete ozora sakura5. Kendama Ozora – Sakura – Ozora este unul dintre cele mai populare brand-uri de kendama, fiind recomandat de cei mai pricepuți campioni japonezi. Aceasta se remarcă prin rezistența și ușurința în realizarea trick-urilor. Este perfectă pentru jucătorii începători, dar și pentru cei profesionisti. Acestea se află printre modele preferate de Asociația Japoneză pentru Kendama (JKA).

Și dacă tot te-ai hotărât să devii campioană și să ieși în evidență, ce poate fi mai potrivit pentru experiment, decât modelul cu delicata Floare de Cireș? Ceea ce în limba Kendama, înseamnă Sakura, unul dintre cele mai noi modele de kendama Ozora, recomandat de cei mai pricepuți campioni japonezi.

Bila acestei kendama este decorată cu flori de cireș, ea la bază fiind fie roz, fie neagră. Este realizată din lemn de fag și se poate lăuda cu o durabilitate și un balans excelent, fiind potrivită atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei profesioniști. Un model impresionant, pentru impresionat audiența.

Sperăm. ca de obicei, că ideile noastre v-au ajutat în obținerea acelei Kendame must-have, cu care să vă distrați oriunde cu prietenii și care să vă ajute să învățați noi trickuri.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului