Blog Giftology

5 idei noi de cadouri pentru pasionatii de gadget-uri

5 idei noi de cadouri pentru pasionatii de gadget-uri

Spre supărarea tuturor și vacanța asta va fi scurtă. Iar vara asta caniculară au mai prelungit-o cică, și pe septembrie. Așadar, este suficient de mult timp să ne uităm la gadgeturile ce ne înconjoară și să ne reamintim de cum a fost pe plajă și sub umbreluțe. Și cum e vara lungă, o să mai fie nevoie să alergăm și după vreun cadou.

Dar e bine să nu intrăm în panică, putem avea încă odată încredere în echipa Giftology și ideile lor. Cu siguranță vom rezolva problema de cadouri sub forma unor gadget-uri haioase, fără prea mare efort.

cadouri gadget-uri ochelari realitate virtuala1. Ochelari Realitate Virtuală Discovery – îți pot oferi o experiență de neuitat a realității virtuale chiar la tine acasă. Acestia pot fi cadoul ideal pentru iubitorii de gadget-uri și pentru cei care sunt în căutarea experiențelor de neuitat.

Descoperă o nouă lume a realității virtuale cu Ochelarii VR Discovery. Aceștia sunt foarte simplu de folosit, trebuie doar să inserezi telefonul în dispozitiv și să te bucuri de o experiență unică.

Dacă visul tău este să descoperi lumea din adâncuri sau să explorezi peșteri de mult pierdute, poți utiliza Ochelarii VR Discovery pentru a-ți îndeplini visul.

Introduceți pur și simplu smartphone-ul în vizorul securizat, apoi lăsați ochelarii să vă transforme filmele și fotografiile într-un mediu 3D impresionant, complet imersiv. Ochelarii de realitate virtuală sunt compatibili cu majoritatea tipurilor de smartphone și lucrează prin descărcarea aplicației Discovery VR și prin introducerea telefonului în ochelarii de protecție.

Cu o impresionantă panoramare a imaginii de 360 de grade, aceasta este o experiență unică a realității virtuale, chiar în casa ta. Un cadou minunat pentru oricine iubește gadget-urile și vrea să descopere experiențe noi, acest lucru într-un produs inovator care uimește simțurile și oferă o suflare a viitorului, chiar aici și acum, în prezent.

Discovery este o marcă de cadouri licențiată de la Paladone, axată pe crearea de produse educaționale incitante, inspirată de Discovery Channel. Discovery își propune să vă distreze, să vă încurajeze și să vă lumineze, ajutând adulții și copiii să învețe și să descopere mai multe despre lumea din jurul lor, prin distracție și pe bază de cadouri. Obiectele Discovery Virtual Reality sunt un produs Discovery Channel licențiat oficial.

cadouri gadget-uri amplificator boxe smartphone2. Amplificator smartphone Boombox DIY – te ajută să-ți construiești propriul amplificator fără baterii, în stilul casetofoanelor vechi.

Un amplificator retro incredibil de distractiv și elegant. Îmbunătățește-ti muzica cu acest amplificator ingenios, non-electronic, conceput ca un boombox clasic. Ai propriul tău set de construcție, cu toate componentele de care ai nevoie, pentru a crea un amplificator perfect de muzică, numai să urmărești instrucțiunile incluse pentru a finaliza amplificatorul intern de sunet, apoi adaugi finisajele surround Boombox, pentru propria versiune cool și excentrică.

Nu sunt necesare baterii sau fire, deoarece amplificarea este asigurată exclusiv de designul și acustica inteligentă. Boombox Speaker va funcționa cu cele mai multe tipuri de smartphone-uri. Plasați smartphone-ul în compartimentul special creat pentru acest lucru și auziți imediat diferența în muzică pentru o soluție excelentă, portabilă, fără fir, pentru nevoile dumneavoastră de petrecere.

Boombox-ul a apărut pe străzi în anii ’70 și ’80, transformând cultura tineretului și inspirând nenumărate trupe și artiști în următoarele decenii. Acest tribut adus unei adevărate revoluții muzicale care strălucește este un dar distractiv, unic pentru oricine îi place să se distreze bine.

Difuzorul Build-Your-Own-Boombox face parte dintr-o gamă de cadouri, care creează idei amuzante și care transformă produsele desktop în instrumente funcționale, gadget-uri și accesorii pentru uzul cotidian.

cadouri gadget-uri sistem boxe stereo3. Sistem boxe stereo cu lumina neagră – este un sistem de boxe audio pentru playere MP3 și MP4, dar și pentru iPod și iPhone. Include un neon de lumina neagră programabil.

Combină sunetul stereo cu un spectacol de lumini deosebit, această piesă fiind exact ceea ce îi lipsește iDevice-ului tău, pentru a-l pune cu adevărat în valoare.

Difuzoarele se găsesc la 1,2 m distanță, astfel încât vei putea asculta muzica așa cum a fost creată: stereo, cu o clară separare a canalelor. Este compatibil cu playere MP3 și MP4, precum și cu iPod și iPhone, evident, neincluse în pachet.

Între cele două difuzoare se găsește o lampă de lumină neagră, pe care o poți seta în 3 moduri diferite: constant aprinsă, strobo sau în funcție de ritmul muzicii. În cazul setării stroboscopice poți seta frecvența aprinderilor, iar în ultima situație poți regla sensibilitatea luminii la muzică.

Așezarea sistemului în casă este, de asemenea, flexibilă, putând fi pus atât pe raft cât și agățat de perete, accesoriile sunt incluse.

4. Henry – Mini aspiratorul de birou – este un miniaspirator foarte simpatic pentru a curăța suprafața biroului tău.

Henry – miniaspirator de birou este o versiune redusă a originalului Vacuum Cleaner Henry, lansat inițial în 1980. După 30 de ani, trăsăturile zâmbitoare ale lui Henry sunt imediat recunoscute și a devenit un simbol îndrăgit al vieții domestice. La o înălțime de aproape 10 centimetri, Henry – miniaspiratorul de birou de la Paladone, este perfect utilizabil pe birou.

cadouri gadget-uri miniaspirator birouEl va elimina tot felul de firimituri și praf de pe desktopul tău și te va asigura că este păstrat în curățenie. Henry vine chiar cu un instrument util pentru a te ajuta să ajungi la toate zonele greu accesibile de pe tastatură. Nu sunt necesari saci pentru aspirator, pur și simplu deșurubați partea de sus pentru a o goli și curăța.

Cu micuțul Henry, curățenia biroului va deveni o joacă.

5. Masina Vintage Hub USB – cu patru porturi USB, necesare pentru racordarea tuturor gadget-urile USB pe care le dețineți.

Știm cu toții ce înseamnă să lucrezi pe calculator și să ai nevoie de un stick de memorie, să ai nevoie să îți încarci telefonul, să conectezi lampa aia relaxantă, să te ajute să muncești și să nu mai vorbim de mouse…

O soluție perfectă pentru toate aceste probleme este Mașina Vintage cu patru Huburi USB. Poți să conectezi tot ce ai nevoie la calculator, folosind un singur port, doar deschizând capota!

În plus, când te-ai săturat de muncă, poți să îți aduci aminte de copilărie, jucându-te cu mașina pe covor.

 Cum vă spuneam și înainte: să aveți un shopping plăcut la gadget-uri!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului