Blog Giftology
5 idei de jocuri antistres la birou

Toți șefii sunt stresați și stresează la rândul lor. Cum acasă nu ai șefi, e clar că asta ți se întâmplă doar la birou. Și pentru că politica pauzelor lungi și dese s-a demonstrat că nu este sigur cheia marilor succese, ar trebui să te relaxezi cu pauze mici, dar eficiente.

E demonstrat că nu poți lucra neîntrerupt. Pentru a fi creativ, trebuie să ai parte de mici deconectări, pentru a-ți reîncărca bateriile. Poți încerca să conversezi pe MSN Messenger, să îți vopsești unghiile, să bei o cafea sau un ceai, să te plimbi până la cel mai apropiat loc de fumat, să vorbești la telefon…, dar majoritatea pauzelor sunt statice și fără un efect destresant real.

Ar trebui ceva care să te ajute să îți descarci nervii și stresul datorat jobului. Pur și simplu, să te concentrezi un timp pe alt target, eventual un joc în care să se implice și colegii tăi și care pentru 5-15 minute să îți distragă atenția de la problemele tale. Practic, un răgaz plăcut în care să uiți de probleme…

Echipa Giftology, în total acord cu politica pauzelor mici și eficiente, îți poate oferi câteva idei de jocuri antistres, pe care să le încerci la birou, împreună cu colegii tăi.

1. Mini Joc Fotbal de birou – Ia o pauză de la muncă și relaxează-te împreună cu colegii tăi, jucându-te fotbal chiar la tine pe birou. Football-ul sau fotbalul este un joc apărut în Europa în secolul al XIX-lea și este considerat în zilele noastre cel mai popular joc din lume.

Foosball (fussball) este un joc care este jucat pe o masă specială și este similar ca stil cu un joc de mini-fotbal. De aceea, mai este cunoscut și sub numele de fotbal de masă.

Jucătorii se împart în două echipe așezându-se pe o parte și pe alta a terenului controlând micii fotbaliști cu ajutorul unor mânere.

Regulile jocului:

  • Se alege echipa care va servi prima.
  • Înainte de a servi, asigurați-vă că partenerul este pregătit, apoi puneți mingea în mijlocul terenului. Jucătorii trebuie să învârtă, să împingă mânerele pentru a muta fotbaliștii și a reuși să țină mingea în posesie, pentru ca apoi să marcheze.
  • După marcarea golului sau dacă mingea ajunge într-o poziție imposibil de a putea fi jucată, cel care repune mingea în teren este cel care a încasat ultimul gol.
  • Jocul este câștigat de echipa care înscrie prima 5 goluri.

Cred că vor fi câteva minute de distracție cu colegii de birou, jucându-te un fotbal de masă… pe birou. Plus că, de data asta, nu vor exista faulturi.

Dimensiuni cutie 26.7 x 17 x 4.5 cm.

idei cadouri antistres mini biliard birou2. Mini Joc Biliard de birou -. Ești pasionat de biliard, dar nu ai timp să ieși cu prietenii în locurile special amenajate cu mese de biliard? Noi avem soluția ideală, Mini Joc de Biliard pentru birou.

Lasă telefonul în pauză, uită de cafea și țigări și încearcă un joc de biliard cu colegii de birou. Te poti relaxa în pauze jucându-te cu colegii tăi.

Biliardul este un joc de masă în care obiectivul jucătorului este să introducă toate cele 16 bile în buzunarele mesei. Pentru a muta bilele pe masă, se folosește tacul.

Setul este format dintr-o mini masă de biliard, 2 tacuri, 16 bile și un triunghi care te ajută la așezarea bilelor. Masa este din plastic și îmbracată în catifea de culoare verde.

  • Dimensiuni cutie 23.3 x 14 x 3.5 cm
  • Dimensiuni masa 22.5 x 12.5 cm
  • Lungime tac 17.5 cm.

3. Sfere Magnetice – Poate ești singur în birou, poate colegii tăi nu sunt sociabili sau poate politica firmei unde lucrezi este rigidă. Cum te-ai putea destresa în momentele grele, mai ales dacă nu te ajută pauzele de cafea și nu ai nici acces la Messenger?

Decorează-ți biroul într-un stil unic și elegant cu sferele magnetice antistres, idei cadouri antistres sfere magnetice biroucu care poți îți poți pune imaginația în funcțiune, creând forme diferite de fiecare dată. Sferele sunt de diferite mărimi și se așează pe un stand magnetic.

Sferele magnetice vor fi decorațiunea perfectă pentru biroul tău și, în același timp, aliatul tău secret împotriva stresului sau plictiselii.

4. Cadou antistres – Nisip Galactic – Nisipul Galactic este una dintre cele mai bune soluții antistres. Există numeroase posibilități distractive și creative pentru a folosi nisipul galactic, realizând diferite mulaje și forme. Nisipul este de culoare albastră și are o compozitie revoluționară care îl face să nu se împrăștie, el curge din mâinile tale asemenea unui lichid, lucru care nu se întamplă cu nisipul obișnuit. La contactul cu obiecte obișnuite acesta rămâne solid, dar datorită temperaturii mâinilor tale va da impresia că se topește. Împachetat într-o cutie din metal, Nisipul Galactic îți va dezlănțui imaginația și te va ajuta să te destresezi în momentele dificile.

5. Mașina cu telecomandă care merge pe pereți – Dacă ești foarte stresat și ai senzația că trebuie mereu să îți pui mintea pe bigudiuri, există o soluție magică.

Îți plac mașinile cu telecomandă, dar te-ai săturat de modele standard care nu se diferențiază între ele cu nimic? Încearcă mașina cu telecomanda care poate merge pe podea, pe pereti, chiar și pe tavan!

Scapă de stres în echipă și concurează împreună cu prietenii tăi într-o cursă atipică, pe perete. Fii cel mai rapid șofer cu mașina care merge pe pereți și câștigă-ți dreptul la o cafea servită de cel care a pierdut.

idei cadouri antistres masina pereti birou

Mașina este dotată cu tracțiune 4 x 4, faruri cu LED și funcționează pe bază de aspirație. Telecomanda tri-band o controlează pe bază de tehnologie cu infraroșu. Trebuie doar să o pui pe perete, ea se lipește de el și nebunia începe!

Mașina este disponibilă în 4 culori: roșu, negru, albastru închis și albastru deschis.

Dimensiuni masină 3.5 x 6 x 11.5 cm.

Baterii necesare 6 x AA (neincluse)

Sperăm că aceste idei de jocuri antistres, să îți fie de folos, să te scoată din rutină și să te ajute să te relaxezi, astfel încât jobul tău să fie mai creativ sau măcar mai puțin plictisitor. Mai rămâne ca șeful tău să fie de acord cu aceste mici momente de relaxare constructivă.

 

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului