Blog Giftology

5 idei de cadouri pentru fanii Big Bang Theory

5 idei de cadouri pentru fanii Big Bang Theory

Se pare că cei doi creatori de succes, Chuck Lorre (Two and a Half Man) și Bill Prady (Dharma and Greg), nu pot trage decât lozuri câștigătoare. Nimeni nu ar fi bănuit că un serial despre viața a două genii în ale fizicii și prietenii lor, nu foarte sexoși și nici foarte sociabili, poate avea atâta success. Cei doi creatori au dovedit că, îmbinând în proporții egale știința, sexul și niște eroi total “nerds” în viața reală, poate rezulta o comedie explozivă, lansând totodată și un nou trend “smart is the new sexy”.

Într-adevăr, serialul The Big Bang Theory s-a dovedit aproape genial, în abilitatea de a lega o teorie științifică obscură cu un fenomen comun, în timp ce ilustrează diferențele dintre tocilari și vecina lor de apartament. Scenariul făcut parcă în cinstea tocilarului din noi, dialogurile spumoase, personajele complexe interpretate de actori manușă, mania eroilor pentru SF și benzi desenate, au creat un serial de mare succes, cu fani în toată lumea.

Mai mult, serialul creează dependență de umor și râs mai ales și generează manii comportamentale. Se dovedește încă o dată, că nu haina face pe om… poate un tricou cu mesaje motivaționale, iar tinerii pot schimba mentalități și desființa etichete.

Toate personajele au fanii lor și, indiferent că e vorba de Sheldon, Leonard, Raj, Howard, Penny, Amy…, te regăsești în hobby-urile lor, le reproduci replicile salvatoare și îți dorești totala lor dezinhibiție. Un serial la care râzi și te crezi mai deștept cu fiecare episod pe care îl urmărești. Aș spune “Bazinga”! Te-am prins ești fan!

Echipa Giftology, în total acord cu toți fanii acestui serial de comedie și pornind de la ideea că fanii fanilor au aceleași preferințe și hobby-uri, îți prezintă o listă de cadouri pentru fanii Big Bang Theory.

big bang theory cadouri fani lampa cub rubik1. Lampa „Cubul lui Rubik” – Nu are sens să explici de ce Sheldon sau Leonard s-ar îndrăgosti imediat de o astfel de lampă și de ce un fan al serialului ar face la fel. Mai ales că în apartamentul lor se găsește deja un astfel de cub pentru șervețele. Cubul Rubik a fascinat o lume întreagă și, dacă ai avut mania, nostalgia primelor încercări, te va face să ți-l dorești prin apropiere.

De data aceasta, celebrul cub al lui Rubik este o lampă haioasă care, la prima vedere, pare făcută pentru uriașii din poveste: fiecare latură a cubului măsurând 12 cm. Mai mult, această versiune XXL, de-a dreptul cool, are mai multe funcționalități incluse, fiindca poate fi utilizat ca și lampă sau surpriză: luminează în timp ce-l rezolvi pe întuneric. Cu alte cuvinte, strălucește și te ajută la propriu, să nu bâjbâi prin întuneric în căutarea soluției!

Dacă nu ai dispoziția necesară unor astfel de provocări, poți să-l folosești doar ca lampă. Îl lași în stativul inclus (conectat la priză) și toate fețele acestuia vor genera un iluminat color deosebit. Astfel, poți arăta că l-ai rezolvat sau să afișezi exact stadiul în care ai rămas, provocând pe altcineva să găsească soluția.

Pentru a-l utiliza pe post de lampă, nu există limită de timp a iluminării, fiind conectat în permanența la priză. Dacă vrei însă să răspunzi provocării de a te juca cu el, te poți folosi de acumulatorul inclus, care va continua să lumineze cca 2 ore în timp ce tu vei avansa, poate, spre soluția finală.

big bang theory cadouri pahar gigant cocktail2. Pahar de Cocktail Gigant – Dacă ajungi să îți numeri paharele la o petrecere a venit momentul să te asiguri că ai paharul de dimensiunea potrivită pentru a nu mai face multe drumuri la bar. Mai ales că poți să pățești precum Sheldon care nu își putea potoli setea crezând că bea ceai, în loc de Long Island Iced Tea. Un astfel de pahar îl rezolvă din prima.

Sau dacă vrei să ieși din rutină și te-ai plictisit de ieșitul prin cluburi, baruri, cafenele, poate îți dorești o petrecere în pijamale cu fetele, precum Penny. O petrecere cool la care nu doarme nimeni și la care să nu se autoinvite Amy. În acest caz, serviți băutura dintr-un astfel de pahar și poate adoarme. Sau devine mai simpatică…

Paharul este ideal pentru a împărți o băutură cu cei mai buni prieteni. Are designul unui pahar obișnuit, doar că are capacitatea de 500 ml. Va fi o idee bună să folosești paharul la jocul de shoturi. Îi dezamăgim pe fanii lui Sheldon pentru că nu avem rețeta calculată pentru Long Island Iced Tea sau Virgin Diet Cuba Libre, dar te putem ajuta cu un Cosmopolitan perfect pentru 500 ml:

  • 235 ml Vodka
  • 115 ml Lichior de Portocale
  • 115 ml Suc de Merișoare
  • 60 ml suc de lime

bigbang theory cadouri fani star wars lampa ambientala3. Lampă ambientală Star Wars – Care ar fi probabilitatea ca în aceeasi famile să existe același tip de fani? Răspunsul a fost 0, până când George Lucas a reușit în 1977 să-și prezinte viziunea asupra viitorului și să pornescă fenomenul Star Wars, revoluționând istoria cinematografică.

Dar în același apartament? Dar într-un grup de prieteni? Răspunsul e simplu: cine seamănă se adună… Eroii din serial sunt fani SF, benzi desenate și poartă tricouri cu supereroi. “Everyone takes Star Wars so seriously, like if the movie’s bad it’s going to ruin their lives.”

La un moment dat Sheldon, deși mai mult fan Star Trek, își cumpară un așternut cu Star Wars, dar nu îl folosește. Sunt prea stimulante din cauza modului în care îl privește Darth Vader. Cool, nu?

Pentru fanii fascinați de ultima bătalie dintre navele Fighteri-lor și X-Wings, din finalul episodului VII, lampa Star Wars este un regal. Dacă ești și tu esti fascinat de aceasta lume plină de acțiune, “A long time ago in a galaxy far, far away….”, și ți-ai dori ca acțiunea să se întample la ține în casă, lampa îți aduce bătalia dintre bine și rău în camera seara de seară și va crea premizele unui somn plin de vise. “A magical power holding together good and evil, the dark side and the light”.

Lampa ambientală Star Wars: Rogue One – În acelasi gen, lampa Rogue One, este un cadou care va impresiona orice fan Star Wars, mai ales că filmul a debutat cu mare succes și la noi pe ecrane. Filmul are personaje noi și nave spațiale spectaculoase. Cu lampa ambientală, poți urmări la nesfârșit, bătălia dintre rebeli și Imperiu.

Lampa ambientală Star Wars conține mici nave asemenea celor din film. Navele rebelilor au culoarea albă și sunt X-Wing, Y-Wing, U-Wing și poartă o luptă continuă cu cele negre, ale Imperiului Galactic: Tie Striker, Krennic’s Imperial Shuttle, Tie Fighter… Urmărește bătălia dintre rebeli și Imperiu chiar la tine în sufragerie și ”May the Force be with you”.

4. Sabia lui Anakin cu sunet – Pentru fani, săbiile cavalerilor Jedi, simbolul filmelor francizei Star Wars, au fost întotdeauna un must have. Orice fan a tânjit după o sabie laser Jedi, orice copil în luptele lui imaginare și-a dorit o jucărie de acest gen.

Iar dacă sunteți fan Big Bang Theory și l-ați vazut pe Leonard cum se apără noaptea de intruși cu sabia luminată, sau vă inspiră decorul plin de săbii din dormitorul lui Howard, atunci sigur vă doriți măcar două sau câte una în fiecare cameră. De data aceasta, replica după sabia lui Anakin este o lanternă cu sunet, un mod amuzant de a nu aluneca de partea întunericului.

big bang theory cadouri fani cana batman superman5. Cana Batman vs Superman – Fan Batman? Fan Superman? Perfect. Doi dintr-o lovitură… Batman si Superman sunt cei mai cunoscuți eroi DC. Batman este protectorul orașului Gotham, iar Superman este protectorul orașului Metropolis. De-a lungul anilor, cei doi au colaborat în numeroase rânduri făcând parte din Liga Dreptății. Filmul Batman vs Superman – Dawn of Justice surprinde întâlnirea celor doi, pentru prima dată.

Eroii din Big Bang Theory sunt fani Batman, Sheldon și-l dorea la petreceri când era mic și croșetează în jurul numelui variante Man Bat Man, Bat Man Bat…, Raj nu se decide asupra actorului care a fost mai potrivit (poate Clooney), iar Penny și Bernadette hotărăsc că numai Kryptonita sau un costum gen Iron Man l-ar fi putut ajuta pe Batman să-l bată pe Superman. De acord cu ele!

Cana imprimată cu celebra combinație de sigle a ambilor eroi, va încânta diminețile cu băutura preferată pe orice fan, și va crea un prilej de conversație. Cred că, totuși, după ultimul film regizat de Zack Snyder, Dawn of Justice, tot Batman e mai tare…

Cană fosforescentă Batman – De multe ori, cadourile simple, oferite cu suflet, au un feedback pozitiv, neașteptat, din partea celor care le primesc. De exemplu, cadoul poate fi o cană haioasă. Și anume o cană neagră și elegantă cu logoul lui Batman, vizibil în întuneric.

Cana fosforescentă poate fi de ajutor, pentru că o vom găsi, precum Batman, și pe întuneric. Cel care o primește își va savura băutura preferată și își va aminti de fiecare dată de la cine a primit-o. O amintire caldă care îi va aduce aminte de tine.

Sperăm că lista noastră inspirată cu dedicație pentru fanii Big Bang Theory, te va ajuta să alegi niște cadouri potrivite. It all started with the big bang!

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului