Blog Giftology

5 idei de cadouri pentru fanii Batman

5 idei de cadouri pentru fanii Batman

De mici ne facem idoli din personaje cool, din filme, din cărți, din desene sau benzi desenate, din jocuri video… și dacă ne întreabă cineva, ce vrem să fim când vom fi mari, la un moment dat, toți vrem să fim Superman, Iron Man, Batman, Spiderman… Și, bineînțeles, există unii dintre noi care cred că tot Batman e cel mai tare.

Personajul de benzi desenate, Batman, a apărut pentru prima dată în anul 1939 și, de atunci până în prezent, a devenit unul dintre cei mai iubiți supereroi. De ce e Batman deosebit? Pentru că, spre deosebire de ceilalți supereroi, el este un erou altfel, este omul obișnuit pus în situații excepționale… Nu posedă nicio putere fantastică, nu e venit din alte lumi, își folosește numai intelectul, abilitățile de detectiv, tehnologia, averea și abilitățile în artele marțiale, în lupta continuă cu lumea răului.

Popularitatea imensă a eroului din benzile desenate, a atras industria cinematografică, și de aici a început altă legendă cu multe efecte speciale și actori foarte pe val, cu multe premii și poziții înalte în box-office. Unele din cele mai importante filme cu Batman, sunt cele din trilogia „The Dark Knight” și „Batman vs Superman”.

Ești fan Batman sau ai prieteni fani Batman? Echipa Giftology te poate ajuta cu super idei de cadouri inedite și amuzante, pentru orice sărbătorit/ă, fan/ă Batman. Garanția calității acestora, fiind asigurată de licența originală.

batman fani batmobil cadouri1. Batman – Batmobil 1989 – Dacă ești colecționar sau îți place să montezi singur diverse lucruri pe care le colecționezi, în acest caz vei fi cucerit de colecția de miniaturi din metal (Metal Works). Iar dacă ai visat vreodată să te plimbi cu unul din batmobilele din franciza Batman, atunci această miniatură din metal reprezentând Batmobilul din 1989, poate fi unul din cadourile cele mai haioase pe care le poate primi un fan Batman.

Așa cum știți, Batmobilul este modul principal de transport al lui Batman. Vehiculul este unul din elementele cele mai descurajatoare din tot arsenalul super-eroului, pentru persoanejele negative. Batmobilul varianta din 1989 este numit de către cunoscători „Keaton – mobil”, după Michael Keaton, actorul care îl joacă pe Batman/ Bruce Wayne, în filmele de la acea vreme și este una din cele mai cunoscute variante ale faimosului vehicul.

O altă piesă de colecție, care poate fi un cadou minunat, este această miniatură din metal Batman – Batmobil 1966, reprezentând clasicul automobil Batmobil din serialul TV Batman. De data aceasta, Batmobilul a avut model conceptul Lincoln Futura al producătorului Ford. Portbagajul mare era folosit pentru depozitarea armelor, dar și pentru închiderea răufăcătorilor, fiind construit pentru a încăpea în el cel puțin 8 oameni.

Batman – Batwing 1989 – Miniatura din metal reprezentând modelul Batwing 1989, poate fi un cadou de excepție pentru un fan Batman. Batwing-ul era folosit ca vehicul de luptă aerian, construit special pentru a acoperi nevoile lui Batman, fiind echipat cu arme de foc și chiar rachete. Nu se știe unde era depozitat Batwing-ul, dar se presupune că fie în Batcave, fie în împrejurimile conacului lui Bruce Wayne.

Deși, încă din 1939, se vehicula în benzile desenate că Batman folosea un avion pentru luptele aeriene, Batwing-ul a fost introdus sub această denumire pentru prima dată în filmul din 1989. Totodată, Batwing-ul a fost primul vehicul aerian modelat după logo-ul lui Batman.

2. Pix multifuncțional Batman – Un cadou haios și util pentru care orice fan Batman ar fi mai mult decât OK, este acest pix multifuncțional, cu unelte care te pot ajuta în situații dificile. Pe de altă parte, ai putea avea impresia, că te folosești de tehnologie ca și Batman, pentru a confecționa obiecte care să te ajute.

Pixul multifuncțional Batman nu te va ajuta să lupți contra răului, dar te va ajuta la scris și la repararea unor obiecte din casă sau la construirea altora noi. Instrumentul multifuncțional conține: un pix, o șurubelniță plată, o șurubelniță cruce, o mică nivelă, o riglă, un stylus cu vârf de cauciuc.

batman fani lampa hero cadouri3. Lampa Batman Hero – Batman este atât de îndrăgit deoarece nu deține nicio superputere, dar reușește să îi înfrângă pe răufăcătorii din Gotham City, în urma unor antrenamente grele. Batman obișnuiește să-și petreacă majoritatea timpului în întuneric, să-i protejeze pe oamenii aflați în primejdie. Așa că, dacă îți este frică de întuneric, sau pur și simplu dorești să creezi o atmosferă specială, îți recomandăm lampa cu proiecție Batman. Aceasta îți va lumina nopțile și va crea o atmosferă feerică. Lampa este formată dintr-o gravură făcută cu laser și o bază pe care se pune gravura ca să lumineze; baza poate funcționa pe baterii sau se poate încărca prin USB.

Un alt cadou care să lumineze nopțile întunecate ale fanilor Batman este Lampa Batman. Lampa Batman este inspirată de reflectorul imens, pe care Comisarul Gordon îl folosea pentru a-l contacta pe erou. Când Bat-Signal-ul lumina cerul, Batman era chemat la datorie. Bat-Signal-ul a apărut în toate interpretările „poveștii” lui Batman, ca un proiector special modificat, cu un simbol stilizat al unui liliac, pentru semnalarea primejdiei.

3. Breloc cu lumini Batman – Toată lumea a auzit de Batman și, cu siguranță, nu există persoană care să nu îi cunoască celebrul logo, liliacul. Toate armele folosite de supererou în lupta contra răului au forma liliacului sau logoul său integrat în designul lor. Brelocul cu lumini Batman proiectează semnul liliacului și poate fi un cadou șmecher pentru orice fan Batman.

În Gotham City, atunci când semnul liliacului era pe cer, Batman își făcea aparitia. Brelocul nu îți poate garanta apariția lui Batman, dar drumul tău va fi luminat, iar tâlharii se vor speria. Brelocul cu lumini Batman, te va ajuta să-ți găsești calea și inclusiv să deschizi ușbatman fani breloc cadouria, când nu funcționează becurile pe holul de acasă.

Un cadou la fel de util și haios, este acest breloc cu unelte Batman. Dacă îți dorești și tu să simți că faci parte din echipa lui Batman, aceasta este soluția. Brelocul cu unelte Batman are forma siglei lui Batman, este de culoare neagră și este făcut din oțel inoxidabil.

Pe lângă faptul că îți va ține cheile în siguranță și va fi remarcat imediat, acesta include un deschizător de sticle și două șurubelnițe, una dreaptă și una în formă de cruce, așezate în vârful aripilor. Brelocul poate fi cadoul ideal pentru fanii Batman, dar și pentru persoanele pasionate de călătorii. Este ușor de purtat și nu se știe când poate deveni util.

5. Termos Batman – Termosul Batman cu design 3D este ideal pentru transportarea ceaiului sau a cafelei, atunci când ești în întarziere și nu ai timp să le savurezi acasă sau când te pregătești de o călătorie lungă și obositoare.

Cu acest termos vei atrage toate privirile ca un supererou, iar conținutul va rămâne cald. Sigur că un fan Batman va avea o poveste pentru termosul în care își bea cafeaua supereoul și, de aceea, poate sta treaz și concentrat, în lupta împotriva răului.

Cred că de data aceasta echipa Giftology a reușit un adevărat tur de forță, oferind o super listă de idei de cadouri, care îl poate face fericit pe orice fan Batman.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului