Blog Giftology

3 idei de jocuri pentru o petrecere in pijamale reusita

3 idei de jocuri pentru o petrecere in pijamale reusita

Zilele scurte și mohorâte de iarnă, te invită să te întorci repede, la căldura și confortul de acasă. Parcă mai mult decât în alte zile, monotonia se instalează în viețile noastre, provocându-ne o stare depresivă de apatie.

Pentru a ieși din rutină, să încercăm să facem ceva deosebit care să ne anime și să ne scoată din amorțire. Cel mai simplu este să ne întâlnim cu prietenii/prietenele. Și dacă ne-am săturat de ieșit prin cluburi, baruri, cafenele, atunci poate ar fi o idee reușită o petrecere în pijamale pentru următorul weekend.

Dar ce se poate face la o petrecere în pijamale? Practic, orice v-ar putea binedispune. Și nimic care să provoace căscatul. Pentru că la o atfel de petrecere cool nu doarme nimeni…

Vă puteți coafa și farda extravagant, va puteți bate cu perne, puteți organiza sesiuni de karaoke, vă puteți face poze, vă puteți uita la fime, faceți schimburi de idei despre persoane cunoscute (adică o bârfă în toată regula), ascultați muzica, faceți concursuri de dans, comandați pizza, încercați rețete de cocktailuri celebre… și sigur apelați la diverse jocuri, care să facă din această petrecere, una de care să vă amintiți toată viața.

Echipa Giftology are câteva idei de jocuri pentru o petrecere în pijamale, cât mai reușită, pe care vi le împărtășesc cu mare bucurie.

beer pong jocuri petrecere pijamale1. Beer Pong – Este cel mai potrivit joc pentru o petrecere cu prieteni amatori de bere și de distracție, și deci ok, și pentru o petrecere în pijamale. Aveți grijă să nu consumați prea multă bere, pentru că aici este importantă distracția, nu performanța. Sink it, drink it! Jocul își are originile prin anii ‘50-‘60, în mediile studențești din America, unde era jucat în diverse variante prin universități și colegii.

Este cunoscut și sub numele de Beirut și la început se foloseau paletele de ping pong, dar indiferent de variantă sau nume, Beer Pong este până la urmă un joc de băut, în care jucătorii aruncă o minge de ping-pong în pahare pline cu bere. Dacă jucătorul nimerește paharul, adversarul lui trebuie să bea odată toată berea din pahar. Persoana care reușește să nimerească toate paharele adversarului este declarată câștigătoare. Jocul poate fi jucat și în echipe de 2, 3 sau 4 persoane.

2. Joc de societate cu Shoturi – Este jocul ideal pentru o petrecere în pijamale care trebuie animată sau relaxată, cu un consum rațional de băuturi alcoolice. Nu este un joc complicat. Aduce puțin cu jocurile de genul „Nu te supăra frate!”, de pe vremea cand beam cel mult suc.

Jocul include o tablă împărțită în 36 de de pătrățele egale pe care sunt trecute diferite porunci. La începutul jocului se umple paharul cu băutura și apoi se dă cu zarul. Paharele țin locul pionilor. În momentul în care ai dat cu zarul, muți paharul pe pătrățica unde te conduce zarul și trebuie să respecți, ce spune casuța respectivă. Fie trebuie să bei un shot, fie să dai pedeapsa mai departe, fie să faci alte pedepse amuzante.

Te vei bucura cu participanții la petrecere, de cel mai distractiv joc de societate. Primul care termina traseul câștigă… sau poate cel ce rămâne în picioare, voi decideți! Give it your best shot and roll the dice!

jocuri petrecere pijamale pahar rege3. Jocul RegilorEste un joc ușor de jucat la o petrecere cu mai multă lume, incluzând un pocal și foarte multe provocări. Jocul Regilor este soluția ideală pentru o noapte de neuitat sau… de uitat, în care nimeni nu o să se plictisească. Nu este un simplu joc de cărți.

Jocul conține un pocal care se așează în mijloc, iar cărțile cu provocări se pun în jurul pocalului. Nu există restricții cu privire la numărul de jucători, începe cel mai tânăr, și se continuă spre stânga. Dacă în timpul jocului cineva întrerupe inelul de cărți din jurul pocalului, sau dacă refuză provocarea, este nevoit să bea conținutul. Jocul este interesant deoarece conține numeroase provocări interesante, iar regulile se pot negocia încă de la început.

Pentru completarea atmosferei și pentru ca aceste jocuri să fie cât mai haioase, vă propunem câteva soluții care pot să completeze spectaculos obiectele din dotarea jocurilor, pentru a crește amuzamentul și suspansul celor 3 jocuri. Și… atenție! Nu amestecați băuturile pe care le consumați în timpul jocurilor.

  • jocuri petrecere pijamale pahar cocktail gigantPahar de Cocktail Gigant Dacă ajungi să îți numeri paharele la o petrecere a venit momentul să te asiguri că ai paharul de dimensiunea potrivită pentru a nu mai face multe drumuri la bar. Paharul este ideal pentru a împărți o băutură cu cei mai buni prieteni. Acesta are designul unui pahar obișnuit doar că are capacitatea de 500 ml. Va fi o idee bună să fie nevoie să folosești paharul la jocul de shoturi. Pentru că vrem să te ajutăm și pentru că știm că e greu să calculezi care sunt proporțiile pentru un cocktail de 500 ml, îți dezvăluim rețeta pentru un Cosmopolitan perfect.

– 235 ml Vodka

– 115 ml Lichior de Portocale

– 115 ml Suc de Merișoare

– 60 ml suc de lime.

  • jocuri petrecere pijamale shoturi eprubetePahar de vin gigantAcest pahar este ideal la o petrecere cu prietenii, capacitatea sa de 852 ml fiind perfectă pentru a susține o sticlă de vin întreagă. Nu mai faci multe drumuri până la frigider și, în plus, în sfârșit poți să înțelegi la ce se referă medicii, când spun că un pahar de vin pe zi este sănătos. Paharul este ideal pentru pedepsele de la jocul cu shoturi, sau ar putea fi premiul pentru câștigătorul Beer Pong. Paharul se poate împărți cu prietenii, sau se pot invoca cutumele eleganței, cu privire la nivelul vinului în pahar.
  • Eprubete pentru shoturiSetul conține 6 eprubete de diferite culori: mov, albastru, verde, galben, portocaliu, roșu și un suport și ar putea completa trusoul pentru jocul cu shoturi. Plus că veți putea crea atmosfera de bar în propria sufragerie.

Pentru mai multe jocuri de societate, vizitati site-ul nostru dedicat, Gameology – www.gameology.ro

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului