Blog Giftology

3 idei ca sa dai o tenta de primavara biroului tau

3 idei ca sa dai o tenta de primavara biroului tau

Lumina soarelui de primăvară a invadat generos, prin geamuri, birourile. Primăvara a început cu o avalanșă de cadouri și o mare risipă de flori, în care buchetele apăreau pe neașteptate, iar prin birouri nu mai aveai unde să pui atâtea. Dar după ce s-au ofilit florile și s-au trecut babele, totul a reintrat în normal. Fără voia noastră, primăvara a ieșit la plimbare prin parcuri.

Ce ne facem în birouri acum? Norocul tău, echipa Giftology are idei și știe cum poți să dai o tentă de primavară biroului tău.

birou primavara plantarium super1. Plantarium Super – Acest plantarium îți aduce primăvara într-un mediu transparent (cutia și gelul) pentru creșterea plantelor, cu semințe incluse. Și pentru că nu credem că există cineva, căruia să nu-i placă plantele, acest plantarium, aranjat într-un loc luminos în birou, va fi un punct de atracție. De obicei, problema pe care o are toată lumea cu micii prieteni verzi este că ei necesită o îngrijire continuă, pe care nu le-o poți întotdeauna asigura. Sigur, luați cu problemele de la birou, veți uita să-i puneți apă. Aici intervine Plantarium:

Plantariumul constă dintr-o cutie de plexiglas transparent, umplută cu un gel special. Prepararea gelului este foarte simplă (detaliată și în video-ul demonstrativ), având nevoie pentru a începe doar de apă, zahăr și un cuptor cu microunde.

Gelul conține toți nutrienții necesari creșterii plantei, astfel încât tu nu trebuie nici măcar să o uzi. În plus, gelul este transparent, astfel încât și rădăcinile sunt vizibile în timp ce planta crește. Această simplă tehnologie de creștere a plantelor este inventată de inginerii de la NASA.

Semințele incluse în pachet sunt pentru toate gusturile, pătrunjel, rucola și cimbru. Când plantele cresc suficient de mari pentru cutia de plexiglas, poti să scoți capacul și să transferi plantele într-un ghiveci normal, de fapt în mai multe ghivece, dacă v-ați ales preferații.

În momentul în care rămâi fără gel, nu este nevoie să cumperi un alt set – poti achiziționa doar gelul pentru refill. Gelul este special pentru produsul Plantarium și poate fi utilizat dacă cel inclus în pachetul inițial a fost consumat.

birou primavara plantarium pet2. Plantarium Pet – Indiferent de vârstă, fiecare persoană este interesată de minunatul fenomen de creștere a plantelor și s-a întrebat măcar o dată în viață cum se hrănesc plantele și cum arată rădăcinile. Gama de produse Plantarium are răspunsul la toate aceste întrebări. Acest mini-ecosistem va fi un accesoriu plăcut, care va aduce ceva din efervescența primăverii în biroul tău și va reuși să stârnească curiozitate.

Acest plantarium este un kit de creștere a plantelor cu un singur tip de semințe: busuioc, roșii, floarea soarelui sau pepene galben. Le plantați în funcție de ce vă face poftă. Plantarium Pet constă din aceeași cutie de plexiglas transparentă în care se află gelul de diferite culori.

Împreună cu colegii tăi veți putea observa în direct, semințele sau rădăcinile (odată crescute) și stadiul de dezvoltare al acestora. Pentru a pune semințele în gel, se folosește stick-ul de lemn inclus în pachet, cu acesta făcându-se o gaură în gel, acolo introducându-se semințele.

Tehnologia de care vei profita, cu acest plantarium, a fost inventată de cercetătorii NASA și folosită în spațiu pentru dezvoltarea plantelor în medii dificile. Ce poate fi mai dificil decât biroul sau colegii tăi?

birou primavara beachworld egg3. Beachworld Egg – Ecosisteme Marine – Gama Beachworld este accesoriul ideal pentru cei pasionați de științele naturii sau pentru cei ce își doresc să aibă niște “companioni” simpatici lângă ei, care nu au nevoie de îngrjire. Practic vei aduce în birou, niște mini colegi tăcuți și care se descurcă singuri. Ecosistemele nu au nevoie de hrană, de schimbat apa sau de curățat “acvariul”… ei au singuri grijă de mediul și casa lor.

Gama Beachworld este cea mai nouă inovație în materie de cadouri științifice. Pornește de la un ecosistem marin perfect sigilat, bazat pe tehnologie NASA testată în spațiu, în care trăiesc creveți, corali și o specie de micro-alge, dar se diferențiază în funcție de design, mărime și număr de creveți: Este un obiect cu mesaj generos, există viață intr-o picătură de apă.

Nu este necesară intervenția omului în nici un fel, ci doar asigurarea unei temperaturi propice (între 17 și 28 de grade) și plasarea ecosistemului într-un loc luminos ziua și întunecat noapte (foarte important este să nu ajunga razele solare direct la ecosistem).

Expunerea directă la soare este interzisă, deoarece duce la înmulțirea prea rapidă a micro-algelor. În acest caz, apa devine verde. Deși crevetilor le place pentru că au mai multă mâncare, la un moment dat nivelul de oxigen din apă va fi prea ridicat și le va putea dauna creveților.

Echipa Giftology speră că te-a convins cu aceste idei, despre cum să aduci primăvara în biroul tău, prin produsele din gama Plantarium și Beachworld care, în același timp, te vor introduce în lumea frumoasă a plantelor vii.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului