Blog Giftology

3 accesorii haioase pentru bucataria ta in vara 2017

3 accesorii haioase pentru bucataria ta in vara 2017

Suntem în plină vară și căldura ne copleșește oricât de mult am încerca să ne ascundem de ea. Afară, la terasă, la plajă sau la iarbă verde, soarele încinge atmosfera și cauți soluții pentru a te răcori. Ajungi acasă după o zi în care ai încercat să te ascunzi de soare și să înfrunți căldura sufocantă și primul tău gând este să mergi în bucătărie să îți faci o limonadă rece sau un frappe.

Totuși, parcă lucrurile nu merg atât de simplu. E clar că ceva lipsește. Pe lângă limonadă sau frappe și aer condiționat, trebuie să mai fie ceva care să aducă un aer răcoros încăperii și care să te ajute să te relaxezi, dar să te și amuzi în același timp.

 Echipa Giftology a trecut deja prin etapa aceasta și s-a gândit să te inspire și pe tine, având deja o soluție pusă în aplicare. Știm că lucrurile amuzante sunt cele mai admirate de către prietenii care vin în vizită, așadar am decis să împărtășim astăzi cu tine 3 idei de accesorii haioase pe care le poți folosi, pentru a aduce un aer răcoros și o energie pozitivă bucătăriei tale.

accesorii gheata racoare vara bucatarie1. Paie de gheață– Limonada, frappe-ul, ice tea-ul, sucul și mai noi și apa tonică le bei cu paiul? Totuși, parcă paiele normale sunt prea plictisitoare și nu se potrivesc deloc cu dorințele tale. Cred că la asta s-au gândit și cei care au creat paiele de gheață. Nu numai că nu sunt plictisitoare, dar îți și răcesc instant băutura și îți surprind plăcut prietenii.

Pe cât de simplu sunt de utilizat, pe atât de simplu sunt de făcut. Trebuie doar să fixezi plasticul transparent în formă și să umpli forma cu apă, apoi să o pui la congelator. Vezi?! Nimic complicat. Interiorul de plastic rămâne gol, ceea ce face paiele mai rezistente și mai greu de topit. Pentru cei care nu știu despre ce e vorba, totul va arăta ca și cum ai bea dintr-un pai făcut integral din gheață… asta până le vei explica misterul. Un ultim sfat: pentru mai mult amuzament poți adăuga suc de fructe.

2. Forme de gheață soldați – Vara este parcă mai răcoroasă dacă îți răcești limonada, cocktail-urile sau ice tea-urile cu acești Soldați ai Războiului Rece. Ce e cu ei și de unde au apărut? Ei bine, se zvonește că aceștia ar fi comis o crimă, motiv pentru care au fost aspru pedepsiți și trimiși într-o casă de gheață. Totuși, nu au rezistat prea mult aici, așa că au pus la cale un plan de evadare, care le-a și reușit.

accesorii gheata racoare vara bucatarieSe spune că mai sunt căutați și astăzi de către guvern, cert este că nu știm de ce: ori ca să îi închidă din nou, ori ca să le răcească și lor băuturile. Noi totuși îți dăm un sfat! Chiar dacă sunt ei suflete reci, să știi că îți sar în ajutor ori de câte ori ai nevoie de un pahar de limonadă sau de suc rece . Așa că cel mai bine ar fi să îi păstrezi la tine acasă, să fie în siguranță… Și ai grijă cui alegi să povestești despre aceștia! Nu de alta, dar nu cred că vrei să rămâi fără băutura ta rece într-o zi toridă de vară.

3. Formă Tetris pentru cuburi de gheață – Mai ții minte jocul copilăriei: Tetris? Se pare că acesta a revenit sub o altă formă pentru a da un aer cool băuturilor tale. Dacă ai fost și tu un fan al cunoscutului joc Tetris cu siguranță te vei bucura de acest produs, iar culoarea îți aduce aminte de cea a piesei T din joc. Forma pentru cuburi de gheață ce arată ca un Tetrimino (piese din Tetris) nu doar că te va ajuta să îți răcești băutura preferată, dar te va și amuza atunci când cuburile vor cădea în pahar și vor crea impresia că vor să se așeze unul peste celălalt completându-ți jocul.

Dacă vrei ca totul să fie mai cool, atunci desprinde chiar tu din formă piesele care știi că se  potrivesc și încearcă să le dai drumul în pahar una peste cealaltă. Materialul formei este flexibil, așa că nu ai de ce să îți faci probleme că nu vei putea detașa piesele de care ai nevoie.

Oricât de mult îți place limonada sau frappe-ul, e clar că dacă nu e rece nu are niciun efect, așa că niște cuburi de gheață haioase te vor distra și în același timp vor da un plus de răcoare bucătăriei tale.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului