Blog Giftology

12 idei de cadouri pentru iubitul tau de ziua lui

12 idei de cadouri pentru iubitul tau de ziua lui

proiector telefon mobil smartphoneVine ziua iubitului tău și sigur abia aștepți să îl surprinzi cu un cadou drăguț, care să îi arate cât de important este pentru tine și cât de bine îl cunoști. Asta pâna în apropierea evenimentului când îți dai seama că, deși esti mare campioană la shopping, toate ideile s-au topit și panica este la fel de mare ca anul trecut. Ce? Cum? De unde? Dar oare…?

Pentru că ziua iubitului tău ar trebui să fie o zi fericită pentru amândoi, te sfătuiesc să te relaxezi și să te bucuri de clipă. Iubitul tău este bărbat și deci, există câteva principii general valabile, de care poți ține cont, când ai de cumpărat cadouri pentru barbați:

  • Sunt înnebuniți după accesorii și electronice, gadget-uri de toate tipurile;
  • Preferă să cheltuiască bani mai mulți, dar pe lucruri utile;
  • Nu se dau în vânt după reduceri;
  • Nu le plac lucrurile decorative, gen vaze, flori, deci scoate-le de pe lista de potențiale cadouri;
  • Vor să fie surprinși și sunt încântați dacă le-ai descoperit pasiunile și gusturile;
  • Le plac cadourile distractive de luat la întâlnirile cu băieții;
  • Nu le plac cadourile din supermarket.

În concluzie, important este să găsești acel cadou special care sa țină cont de pasiunile lui și să îi arate că îl cunoști cu adevărat.

Conștientă de importanța și dificultatea de a găsi cadoul perfect, am implicat toată echipa Giftology și am obținut câteva idei de cadouri mai smart și mai altfel, pe care le împărtășim cu tine și cu care noi zicem că nu ai cum să dai greș:

  1. miniaturi metal masini batmobil batmanProiector pentru Smartphone – Dacă iubitul tău este pasionat de filme, proiectorul pentru Smartphone este un cadou perfect, cu acesta veți putea experimenta mersul la cinema chiar în propria sufragerie. Cu acest gadget iubitul tău va putea ieși în evidență în fața colegilor la școală, la facultate și chiar la birou.
  1. Cană termosensibilă Pacman – O cafea neagră fierbinte poate face minuni, mai ales dacă iubitul tău o va servi în această cană. Inițial pare simplă și neatrăgătoare, dar odată umplută cu o băutură fierbinte, lumea colorata a lui Pacman își face apariția. O amintire caldă care îi va aduce aminte de tine.
  1. Batman – Batmobil 1989 – Dacă iubitului tău îi place să meșterească și să-și monteze singur lucrurile pe care le colecționează, atunci miniatura din metal reprezentând mașina Batmobil 1989 va fi un cadou perfect. Batmobilul varianta din 1989, numit „Keaton – mobil„, după actorul care îl juca pe Batman la acea vreme, este una din cele mai cunoscute variante ale faimosului vehicul. E mai bine să îi cumperi și un set de unelte pentru asamblare, ca să nu te trezești că rămâi fără pensetă sau cleștișor de gene.
  1. set de poker joker batmanSet poker Joker – Pentru serile în care vrei să îl lași singur cu prietenii, setul de poker este un cadou de-a dreptul smart. Pe langă faptul ca arată bine, gen Joker style – cel mai temut infractor din Gotham City – setul de cărți este dotat cu jetoane, buton de dealer și se află într-o cutie din metal foarte haioasă.
  1. Grătar Sergent BBQ – În aceeași categorie “nevestele bune lasă lațul lung”, grătarul este ideal pentru evadarile în aer liber, gen – cum să ne plictisim la pescuit –  sau pentru petrecerile cu prietenii. Grătarul portabil va atrage toate privirile, iar iubitului tău i se va face dor de tine până seara.
  1. Ceas cu rame foto – Acest cadou cu dublă utilitate este unul dintre cele mai personalizabile cadouri cu putință. Așa că dacă iubitul tău nu a protestat încă pentru pozele cu care i-ai ocupat deja telefonul, se va bucura de colajul inedit de poze cu care ai vrut să îl surprinzi.
  1. Ceas de mâna binar – Indiferent de vârstă, bărbații își doresc mereu un alt ceas. Chiar dacă au unul, nu strică al doilea, mai ales dacă are mai multe cadrane sau afișaje. Iubitului tău sigur îi va plăcea acest ceas de mână modern, care afișează ora în format binar.
  1. pendulul lui newton cadouPendulul lui Newton – Dacă vrei să îți impresionezi iubitul optează pentru cel mai clasic cadou de pe piață, o adevărată piesa de rezistență în orice birou. O exemplificare perfectă a mecanicii newtoniene, care îi va spune multe despre imaginea pe care o ai despre el.
  1. Roller Coaster – Dacă vrei sa îi iei iubitului tău un cadou sofisticat pentru o imagine deosebită la birou, dar tocmai bun pentru zilele plictisitoare în care tu ești plecată, acest set de constructie Space Rail este ideal. Este un joc superb pentru adulți, un roller coaster cu bile, incluzând lifturi, porți de trecere, loop-uri și balansoar. El va trezi maestrul constructor din oricine, garantând ore intregi de distracție.
  1. Lampa Tetris – Lampa aceasta îți dă posibilitatea de a utiliza în viața reală, experiența caștigată jucând Tetris. Astfel, poți aranja și rearanja piesele Tetrimino în ce combinație vrei, iar piesele se aprind pe măsură ce sunt așezate, astfel încât vei avea mereu o lampă cu un design nou. Iubitul tău își va recrea propria lampă și își va aduce, de fiecare dată, aminte de tine.
  1. Plantarium Gardener – Dacă vrei să faci un cadou mai special, care să-l ajute pe iubitul tău să îți ofere flori care nu se ofilesc după câteva zile, atunci un set Plantarium cu semințe tematice este soluția. Setul conține semințe de margarete, violete și mimoze, pe care le veți putea urmări împreună crescând.
  1. Tricou cu animație: Egalizator graphic – Dacă iubitul tău este pasionat de muzică și concerte, acest gadget va fi perfect pentru următorul concert sau pentru o ieșire la club cu prietenii. Tricoul are integrat un egalizator grafic care reacționează la sunete (muzică), prin variația barelor (similar cu un egalizator normal).

După tot brainstorming-ul pe care l-am făcut implicând toată echipa de la Giftology, sperăm ca iubitul tău să aibă parte de cea mai frumoasă aniversare și cele mai frumoase cadouri.

Lasa un comentariu

Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Adresa de email nu va fi publicata.

* Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului